Skip to main content
test
Henkilökohtainen avustaja: avustajakeskus, Joensuu; määräaikainen (id6496) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme mennessä HENKILÖKOHTAISTA AVUSTAJAA

sijaisuuteen ajalle 1.9.2022 - 31.12.2022. Haku voidaan päättää sopivan hakijan löytyessä.

Avustaminen tapahtuu vaikeavammaisten asiakkaiden kotona tai kodin ympäristössä. Työaika tässä tehtävässä on 38,25h/vko. Oman auton käyttö vaaditaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuvuus avustajan tehtäviin. Työn itsenäisen luonteen ja liikkuvuuden vuoksi arvostamme joustavuutta, kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin, ongelmanratkaisutaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ edellyttää lisäksi itsenäisen työskentelyn sekä tiimityön taitoja. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus avustamistyöstä sekä vaikeavammaisten kanssa työskentelystä ja vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä.

Tehtäväkohtainen palkka on 2096,14 euroa/kk

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Kysy lisätietoja palveluesimies Sari Tikalta p. 013 330 5909, sari.tikka@siunsote.fi, avustajakeskus@siunsote.fi.

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 4.8.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6496
  • 4.8.2022 - 18.8.2022 23:59
  • KuntaJoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat