test

Henkilökohtainen avustaja, Kuopio

Hakuaika päättyy  3.2.2023 15:00

Hei henkilökohtainen avustaja, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on Sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Pohjois-Savon hyvinvointialueen HOP-keskuksen kautta haemme henkilökohtaista avustajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tukiasumisessa asuvalle 21-vuotiaalle nuorelle naiselle Kuopion Päivärantaan. Avustettava omaa downin oireyhtymän sekä ulospäinsuuntautuneen, iloisen ja sosiaalisen luonteen. Käytössä ei ole liikkumisen apuvälineitä. Työ on monipuolista vapaa-ajan avustamista enintään 30 h/kk. Työtehtävät esimerkiksi avustaminen kauppa-, kahvila, - sekä uimahallikäynneillä, konsertteihin ym. tapahtumiin osallistumisessa. Työ alkaa sovitusti ja työajat sovitaan tarkemmin työnantajan kanssa.

Palkkaus tehtävässä on työehtosopimuksen mukainen, 11,31 €/h + mahdolliset lisät.

Olisitko Sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimukset: Ei koulutusvaatimusta, etuna terveydenhuollon- tai sosiaalialankoulutus, sekä työkokemus vastaavanlaisesta työtehtävästä.

Alle 18 -vuotiaiden kanssa työskenteleviltä pyydetään aina rikostaustaote nähtäväksi ennen työsuhteen alkua.

Työsuhteet ovat aina yksityisiä. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa. Avustajakeskus välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana.

Haastatteluun/työsuhteeseen valitulle tieto ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Organisaation kuvaus

Pohjois-Savo - kansainvälinen ja dynaaminen alue. Pohjois-Savon asukasluku on yli 248 000 ja se on asukasluvultaan Suomen kuudenneksi suurin maakunta. Keskuskaupunki Kuopio on noin 120 000 asukkaan kansainvälinen yliopistokaupunki Kallaveden rannalla.

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja: hopkeskus@pshyvinvointialue.fi tai puhelimitse lisätietoja voi kysyä numerosta 017-18 6366 arkisin klo 9-11 ja 14-15.

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Tutustu työnantajaan