test

Henkilökohtainen avustaja, Kuopio

Hakuaika päättyy  7.2.2023 12:00

Hei henkilökohtainen avustaja, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on Sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Pohjois-Savon hyvinvointialueen HOP-keskuksen kautta haemme henkilökohtaista avustajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 24-vuotiaalle naiselle Kuopion Puijonlaaksoon. Työ on vapaa-ajan avustamista enintään 30 h/kk. Työ on avustamista kodin ulkopuoliseen toimintaan, vapaa-aikaan sekä sosiaalisten tilanteiden tukemiseen. Työ alkaa sovitusti ja työajat sovitaan tarkemmin työnantajan kanssa.

Palkkaus tehtävässä on työehtosopimuksen mukainen, 11,31 €/h + mahdolliset lisät.

Olisitko Sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimukset: Ei koulutusvaatimusta, etuna terveydenhuollon- tai sosiaalialankoulutus, sekä työkokemus vastaavanlaisesta työtehtävästä.

Alle 18 -vuotiaiden kanssa työskenteleviltä pyydetään aina rikostaustaote nähtäväksi ennen työsuhteen alkua.

Työsuhteet ovat aina yksityisiä. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa. Avustajakeskus välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana.

Haastatteluun/työsuhteeseen valitulle tieto ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja: hopkeskus@pshyvinvointialue.fi tai puhelimitse lisätietoja voi kysyä numerosta 017-18 6366 arkisin klo 9-11 ja 14-15.

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Tutustu työnantajaan