test

Henkilökohtainen avustaja, Kuopio

Hakuaika päättyy  29.9.2023 12:00

Moi,

olen neliraajahalvautunut pyörätuolia käyttävä Kuopion keskustassa asuva 63-vuotias nuorimies. Avustajani Asko ja Marko tarvitsevat pikaisesti yhden henkilön lisäystä porukkaan.

Työ sisältää kodinhoitotöitä kuten kokkailua, siivousta, kaupassa käyntejä ja pyykinpesua lisäksi myös jonkun verran pyörätuolista esim. sänkyyn tai autoon siirtoja sekä pukemista. Työajat ovat klo 12-23 välillä ja seitsemänä päivänä viikossa. Tunteja kertyy noin 10- 30 h/viikko, joten homma sopii hyvin joko opiskelujen ohella tai lisätyöksi. Työpäivät ja ajat sopivat avustajat yhdessä itse, joten niissä on helppo toteuttaa toivomuksia.

Tehtävä ei edellytä hoitoalan tutkintoa tai kokemusta vaan kaikkiin hommiin perehdytetään. Ainut vaatimus on suomen kielen taito ja avoin mieli. Tuntipalkkaan (12,55 €/h) lisätään ilta-, lauantai- ja sunnuntailisät. Sopimus voidaan kirjoittaa määräaikaisena tai toistaiseksi voimassa olevana. Aivan kuinka sovitaan.

Työhakemuksesta haluaisin lukea minkälainen tyyppi olet. Mitä harrastat, mistä olet kiinnostunut ja millainen olet luonteeltasi. Siis, jos kiinnostaa niin rohkeasti vaan hakemus tulemaan. Paikka pyritään täyttämään mahdollisimman pian.

Kelpoisuusvaatimukset: Ei koulutusvaatimusta.

Työsuhteet ovat aina yksityisiä. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa. Hyvinvointialueen HOP- keskus välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana.

Haastatteluun/työsuhteeseen valitulle tieto ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Alle 18 -vuotiaiden kanssa työskenteleviltä pyydetään aina rikostaustaote nähtäväksi ennen työsuhteen alkua.


Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja: hopkeskus@pshyvinvointialue.fi tai puhelimitse lisätietoja voi kysyä numerosta 017-18 6366 arkisin klo 9-11 ja 14-15.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista.

Tutustu työnantajaan