Henkilökohtainen avustaja, Päiväranta

Hakuaika päättyy  30.7.2024 12:00

Hei henkilökohtainen avustaja, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on Sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Pohjois- Savon hyvinvointialueen HOP- keskuksen kautta haemme luotettavaa henkilökohtaista avustajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kehitysvammaiselle 31-vuotiaalle nuorelle naiselle Kuopion Päivärantaan.

Työ on päivittäistä avustamista kotona että lähiympäristössä ja vapaa-ajan avustamista esimerkiksi kauppareissuilla, elokuvateattereissa tai urheilutapahtumissa. Avustettavalla on käytössään apuvälineinä pyörätuoli sekä nostin ja kommunikaation tukena kommunikaattori Boardmaker ohjelmalla.

Työtunnit ovat 72 h/kk. Työajat sekä päivät sovitaan tarkemmin työnantajan kanssa. Palkkaryhmä b2 13,00 €/h + mahdolliset lisät. 1.7.2024 alkaen 13,55 €/h + mahdolliset lisät. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimukset: Ei koulutusvaatimusta, etuna terveydenhuollon- tai sosiaalialankoulutus, sekä työkokemus vastaavanlaisesta työtehtävästä.

Työsuhteet ovat aina yksityisiä. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa. Hyvinvointialueen HOP- keskus välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana.


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Yhteystiedot

Lisätietoja saat sähköpostitse hopkeskus@pshyvinvointialue.fi tai puhelimitse lisätietoja voi kysyä numerosta 017-18 6366 arkisin ma-to klo 9-11 ja 14-15 sekä pe klo 9-11.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista. Tutustu työnantajaan