test

Ohcat persovnnalaš veahki vátnačalmmat nissonii 30h/mb. Bargun lea olgolihkadeapmi, láđiid lohkan ja leat mieđušteaddjin ruovttu olggobeale asttuáiggedoaimmain. Bargosadji lea Ohcejoga girkosiiddas. Davvisámegiela máhttu gehččojuvvo erenoamáš ánsun. Dárkilut dieđuid oaččot rabasbálvalusa jođiheaddjis.

Haetaan henkilökohtaista avustajaa näkövammaiselle naiselle 30h/kk. Työtehtäviin ulkoilua, lehtien lukua ja saattajana toimimista kodin ulkopuoliseen virkistystoimintaan. Työpaikka sijaitsee Utsjoen kuntakeskuksesta. Pohjoissaamenkielen taito katsotaan erityiseksi eduksi. Tarkempia tietoja saat avopalvelun ohjaajalta.

Lisätietoja

http://www.utsjoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

avpalvelun ohjaaja Taina Jylhä, 0408436216 tai taina.jylha(at)utsjoki.fi

Lisätietoja

Utsjoen kunta

Utsjoki (pohjoissaameksi Ohcejohka) on Suomen pohjoisin ja ainoa saamelaisenemmistöinen kunta. Asukkaita kunnassa on 1260. Utsjoen naapurikunnat ovat Inari sekä Norjan puolella Karasjoki, Tana ja Nesseby, joiden kanssa tehdään yhteistyötä palveluiden järjestämisessä. Alueen ainutlaatuinen luonto ja värikkäät tapahtumat antavat aikaa ja tilaa rentoutumiselle muun muassa monipuolisten luontoharrastusten parissa.


Osoite: Luossa 1, 99980 Utsjoki

Sinulle suositellut työpaikat