Henkilökohtainen avustaja, Savolanniemi, Kuopio

Hakuaika päättyy  19.6.2024 12:00

Tule henkilökohtaiseksi avustajaksi Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Pohjois-Savon hyvinvointialueen HOP-keskuksen kautta haemme aktiiviselle ja omatoimiselle 49-vuotiaalle autistiselle kehitysvammaiselle naiselle henkilökohtaista avustajaa.

Avustettava asuu palvelukodissa Savolanniemessä ja hän tykkää päästä liikkumaan palvelukodin ulkopuolelle. Työ on vapaa-ajan avustamista enintään 30 h/kk. Avustamisen tarve painottuu iltoihin ja viikonloppuihin. Avustamista tarvitaan mm. keilauksessa, shoppailemassa ja kahvilassa käynteihin sekä ulkoilussa. Avustettavalla on käytössä useita vaihtoehtoisia kommunikaatiomuotoja, kuten tukiviittomat, aakkostaulu ja kommunikaattori.

Työ sopii hyvin esim. opiskelijalle, koska tässä työssä saa arvokasta kokemusta toimimisesta autistisen henkilön kanssa.

Tarkemmat työajat sovitaan tarkemmin työnantajan kanssa hyvin joustavasti. Palkka työstä on 11,76€/h + mahdolliset lisät. 1.7.2024 alkaen 12,51€/h + mahdolliset lisät.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työsuhteet ovat aina yksityisiä. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa.

Työsuhteissa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Haastatteluun/työsuhteeseen valitulle tieto ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Pohjois-Savon hyvinvointialueen HOP-keskus välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana.


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Yhteystiedot

Lisätietoja saat sähköpostitse hopkeskus@pshyvinvointialue.fi tai puhelimitse lisätietoja voi kysyä numerosta 017-18 6366 arkisin ma-to klo 9-11 ja 14-15 sekä pe klo 9-11.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista. Tutustu työnantajaan