Henkilökohtainen avustaja (työavain 232254) - Sodankylän kunta

Henkilökohtainen avustaja (työavain 232254) - Sodankylän kunta

Sodankylän kunnan perusopetuksessa, Aleksanteri Kenan koululla on haettavana
kaksi henkilökohtaisen avustajan tointa 1.8.2019 alkaen toistaiseksi.

Molemmissa toimissa kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus. Työssä vaaditaan kykyä tehdä tiimi- ja monialaista yhteistyötä esimerkiksi puhe-, fysio- ja toimintaterapeuttien kanssa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja aloitteellisuutta. Eduksi katsotaan kokemus kehitysvammaisten kanssa työskentelystä ja siihen liittyvät koulutukset. Lisäksi edellytämme hakijoilta aikaisempaa moitteetonta palvelua. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Hakemukset liitteineen tulee toimittaa kuntarekry.fi -palvelun kautta perjantaina 7.6.2019 klo 14.00 mennessä.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja lain 759/2004 mukainen huumausainetodistus viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Tehtävissä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Rehtori Irja-Kaisa Lakkala, puh. 040 482 8045 tai vs, apulaisrehtori Ari Arvola, puh. 040 175 7990

Sivistyspalvelut
Osoite: Sodankylä

Sodankylä on 9000 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa. Sodankylän kunta on savuton työpaikka. Lisätietoja: www.sodankyla.fi ja www.visitsodankyla.fi

Tutustu työnantajaan