Skip to main content
test
Henkilökohtainen avustaja, vammaispalvelut - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Sotessa uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme HENKILÖKOHTAISTA AVUSTAJAA vakituiseen työsuhteeseen vammaispalvelun omana palvelutuotantona järjestettävään henkilökohtaiseen apuun. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Henkilökohtainen apu on toisen ihmisen antamaa välttämätöntä apua niissä (tavanomaisen elämän) asioissa, joita henkilö ei pysty, kokonaan tai osittain, itse vamman tai sairauden vuoksi tekemään. Henkilökohtainen apu on itsenäisen elämän mahdollistaja vaikeavammaiselle henkilölle sekä palvelu, jota tulee myöntää vammaispalvelulain mukaiset edellytykset täyttävälle vaikeavammaiselle henkilölle.

Henkilökohtainen apu kohdistuu niihin toimiin, jotka henkilö tekisi itse, mutta ei niistä vamman tai sairauden vuoksi selviä. Henkilökohtaisen avun tarkoitus on auttaa vaikeavammaista henkilöä omien valintojensa toteuttamisessa niin kotona kuin kodin ulkopuolella: päivittäisissä toimissa, työssä ja opiskelussa, harrastuksissa, yhteiskunnallisessa osallistumisessa ja sosiaalisen vuorovaikutuksen ylläpitämisessä.

Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta, sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin.

Työ on kaksivuorotyötä (kl.7-23 välillä) ja edellyttää oman auton käyttöä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielekkään tehtävän, mukavan työyhteisön ja koulutusmahdollisuuksia. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Olemme aktiivinen palvelutuottajana ja kehitämme rohkeasti vammaispalveluun liittyviä palveluja. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aktiivista kehittämisasennetta, hyvää paineensietokykyä sekä sujuvia vuorovaikutustaitoja.

Edellytämme tehtävässä myös tartuntalain 48a§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen. Virkistäytymiseen voit hyödyntää myös monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit ja hyvinvointivalmennukset.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/toihin-meille/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava Tino Lehtinen
puh. 044 4825093
tino.lehtinen1@phhyky.fi
Esihenkilö
Satu Huhtiainen
satu.huhtiainen@phhyky.fi

Lisätietoja

Henkilökohtainen apu, oma palvelutuotanto

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee noin 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Aleksanterinkatu 15, 15110 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat