Henkilökohtainen koulunkäynninohjaaja - Muuramen kunta

Henkilökohtainen koulunkäynninohjaaja - Muuramen kunta

Haemme henkilökohtaista ohjaajaa oppilaan koulunkäynnin tueksi kuluvalle lukuvuodelle. Viikkotyöaika on 23 h. Työ alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu mahdollisesti kevätlukukauden ajan.

Tehtävään valittavalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, aiempaa kokemusta oppilaiden ohjaamisesta koulumaailmasta, vahvaa osaamista ja työkokemusta erityistä tukea tarvitsevien oppilaiden kanssa toimimisesta sekä hyviä yhteistyötaitoja ja itsenäistä työotetta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Koeaika on yksi kuukausi. Valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista. Hakemus tulee tehdä 15.11.2019 klo 15:00 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 259138) tai osoitteella Muuramen kunta/ Opetuspalvelut/ Henkilökohtainen koulunkäynninohjaaja, PL 1, 40951 Muurame

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Opetuspalveluiden suunnittelija Sanna Rauhala
p. 014-659 740

Opetuspalvelut
Osoite: Virastotie 8, 40950 Muurame

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava 10 000 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme Muurame-hengeksi.