Henkilökohtainen koulunkäynninohjaaja - Askolan kunta

Henkilökohtaisen koulunkäynninohjaajan määräaikainen toimi 5.6.2021 saakka Monninkylän koulussa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaika on 25 tuntia/viikko.

Monninkylän koulussa on noin 170 oppilasta.

Koulunkäynninohjaaja toimii henkilökohtaisena ohjaajana oppilaan lisätukena.

Arvostamme kokemusta erilaisten oppijoiden kanssa toimimisesta, hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta ja joustavuutta toimia koulun arjessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan koulutus, koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen tutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES:in mukaan.

Tehtävää haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Hakuaika päättyy 17.11.2020 klo 15 mennessä. Hakemukseen on liittävä kelpoisuutta osoittavat todistukset. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun tulee esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä on koeaika. Askolan kunta on savuton työnantaja.
Lisätietoa kunnasta: www.askola.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja rehtori Anu Hovilehto, puh. 040 718 9429 tai anu.hovilehto@eduaskola.fi

Askolan kunta, Sivistystoimi, Peruskoulut
Osoite: Pornaistentie 5, 07230 Askola

Askola on noin 5100 asukkaan viihtyisä kunta itäisellä Uudellamaalla, noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon naapurissa.