Henkilökohtainen koulunkäyntiavustaja - Sotkamon kunta

Henkilökohtainen koulunkäyntiavustaja - Sotkamon kunta

Sotkamon kunnan sivistyspalveluissa julistetaan haettavaksi perusopetuksen henkilökohtainen koulunkäyntiavustajan tehtävä ajalle 28.10.2019-29.5.2020. Työpaikkana on Salmelan koulu ja työaika 29,06 h/vk (75 %).

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan- tai koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto.
Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta. Edellytämme kykyä osallistua oppilaan lääkehoitoon. Eduksi luetaan kokemus vaativan erityisen tuen oppilaiden kanssa toimimisesta.

Mahdolliseen haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot em. todistuksista, jotka jätetään haastattelijalle.

Tehtävään valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveyden-tilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä (3) kuukautta.

Hakemukseen tulee liittää todistukset kelpoisuudesta ja ansioluettelo.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti KuntaRekry -järjestelmän kautta. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Sotkamon kunta / Sivistyksen toimiala, Markkinatie 1, 88600 Sotkamo. Huomioithan, että paperisen hakemuksen tulee olla perillä perjantaihin 18.10.2019 klo 15.00 mennessä.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.sotkamo.fi

Tutustu työnantajaan

Salmelan koulun rehtori Janne Huotari, janne.huotari@sotkamo.fi, puh. 044 750 2276
Kasvatusjohtaja Ville Manninen, ville.manninen@sotkamo.fi puh. 044 750 2298

Sotkamon kunta, Sivistyksen toimiala
Osoite: Markkinatie 1, 88600 Sotkamo

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen. Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset. Sotkamossa bisneksen tekemisen vireys ja luonnonläheisyys viihtyvät vierekkäin. Sotkamon kunta on savuton työpaikka. Ota yhteyttä ja tutustu sotkamolaiseen tapaan toimia!