Henkilökohtainen ohjaaja - Someron kaupunki

Someron kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana henkilökohtaisen ohjaajan määräaikainen työsuhde ajalle 16.8.2021-31.5.2022.

Edellytyksenä on lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettu lain 272/2005 mukainen lähihoitajan tutkinto, lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto tai muu vastaava tutkinto. Muodollisesti pätevien hakijoiden puuttuessa epäpätevätkin huomioidaan.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset pyydetään jattämään Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 28.6.2021 klo 13 mennessä.

Lisätietoja

http://www.somero.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodin johtaja Anne Hiisilä
p. 044 7791 417
etunimi.sukunimi@somero.fi

Lisätietoja

Someron kaupunki, Sivistys

Someron kaupungilla töitä tekee työhönsä innostuneesti ja sitoutuneesti suhtautuva 600 hengen porukka. Haluamme kehittää asioita luovalla tavalla ja tehdä organisaatiosta tulevaisuuden haasteisiin ketterästi vastaavan – tarvittaessa yllättäviäkään ratkaisuja kaihtamatta. Juttu tääl onnistuu! Somero on savuton työnantaja.


Osoite: Joensuuntie 20, 31400 Somero
Someron kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat