Skip to main content
test

Nurmijärvi - paremman arjen ilmiö

Nurmijärvi on reilun 44 000 asukkaan kasvukunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 700 eri alojen ammattilaista.

https://youtu.be/BOhjdwgOJ4E

Oletko sinä uusi ilmiöntekijä?

Koulutuspalvelut hakee vakituiseen työsopimussuhteeseen

Viittä henkilökohtaista avustajaa Kivenpuiston kouluun 1.8.2023 alkaen.

Henkilökohtaisen avustajan työaika on 38,15 tuntia viikossa

Kivenpuiston yhtenäiskoulussa opiskelee autismin kirjon, vammaisopetuksen ja yksilöllistetyn opetuksen oppilaita. Henkilökohtaiset avustajat ja oppilasohjaajat työskentelevät vammaisopetuksen ja autismin kirjon oppilaiden kanssa koulutyön päivittäisissä tilanteissa sekä koulun sisäisessä aamu- ja iltapäivätoiminnassa (päivähoito Aleksi). Työ on hyvin hoidollista ja vaatii työntekijältä aktiivista ja itseohjautuvaa työskentelytapaa. Joustavuus ja hyvät tiimityöskentelytaidot ovat olennaisia arjessamme.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai vastaava sopiva tutkinto.

Tehtävään valitun tulee toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) sekä Nurmijärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2253,61 euroa kuukaudessa. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. KVTES:n mukainen työkokemuslisä on 3 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta, olennaisesta kokemuksesta riippuen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat päivähoito Aleksin vt. vastaava ohjaaja Tanja Räisänen puh 040 317 4634 ja Kivenpuiston koulun rehtori Katri Kangas-Pusa, puh. 040 317 4157.

Hakuaika päättyy 27.3. 2023 klo 16.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Odotamme yhteydenottoasi!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

päivähoito Aleksin vt. vastaava ohjaaja Tanja Räisänen puh 040 317 4634 ja Kivenpuiston koulun rehtori Katri Kangas-Pusa, puh. 040 317 4157.

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä.\nNurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta.\nKuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin.\nArvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö.\nOlemme savuton työpaikka.


Osoite: Aleksis Kiven tie 18, Nurmijärvi

Sinulle suositellut työpaikat