test
Henkilöstö- ja palkkapalveluiden sijaisuudet, Oulu - Monetra Oy

Oletko kiinnostunut työkeikoista, joita voit tehdä joustavasti omien mahdollisuuksiesi mukaan?

Haemme nyt Monetra Oulu Oy:n henkilöstö- ja palkkapalveluihin työntekijöitä eri pituisiin sijaisuuksiin ja ruuhkahuippujen purkuun. Sijaisuudet tarjoavat oivallisen näköalapaikan työelämään esimerkiksi opiskelijalle tai ne voivat tuoda vaihtelua eläköityneen tai lyhytaikaista työtä haluavan arkeen. Sijaisuudet ovat olleet monelle myös polku työelämään, pitempiin työsuhteisiin.

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset palkka- ja henkilöstöhallinnon tehtävät/avustavat tehtävät riippuen omasta osaamisestasi.

Voit olla alalle opiskeleva tai jo alan koulutuksen omaava henkilö tai olet hankkinut osaamisesi alalle käytännön kautta. Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja myönteistä palveluasennetta. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus henkilöstö- ja palkkahallinnon tehtävistä sekä kunnallisten työehtosopimusten tuntemus.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä joustavasti juuri sinun mahdollisuuksiesi mukaan sekä osaavan tiimin tuen ja joustavan työympäristön. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä, joka päivä. Työnantajana olemme reilu ja mutkaton, ja meillä on korkea asiakastyytyväisyys.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Hakemukset on toimitettava 30.6.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.monetra.fi/oulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävistä antavat Oulussa palvelupäälliköt Mirja Sevander, p. 040 668 1306 ja Nanna Väyrynen, p. 050 576 0420 ja Raahessa Pirjo Pekama, p. 040 830 3103. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Lisätietoja

Monetra Oy, Monetra Oulu Oy

Monetra on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Tuotamme asiakkaillemme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä monipuolisesti muita tukipalveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Lapissa. Monetra-konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jossa asiakkaamme ovat myös omistajiamme.


Osoite: Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat