Henkilöstöasiantuntija - Servica

Henkilöstöasiantuntija - Servica

Haemme nyt

HENKILÖSTÖASIANTUNTIJAA

vastaamaan henkilöstöraportointiin ja henkilöstön kehittämiseen liittyvistä tehtävistä.
Vastuullesi tulevat kuulumaan henkilöstöön liittyvän tiedon tuottaminen ja mittarien analysointi, palvelussuhdeasioihin liittyvä ohjaus ja neuvonta, henkilöstöön liittyviin kehittämishankkeisiin osallistuminen sekä yhteistyö ulkopuolisten sidosryhmien kanssa (esim. järjestelmätoimittajat, Keva, Monetra ja oppilaitosyhteisöt). Toimit HR -järjestelmien toisena pääkäyttäjänä ja raportoit henkilöstöpäällikölle ja toimit tarvittaessa hänen sijaisenaan.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta henkilöstöhallinnon kehittämistehtävistä, henkilöstöön liittyvän raportointitiedon sekä mittarien laatimisesta ja kehittämisestä ja kokemusta palvelussuhdeasioista. Sinulla on kokemusta ja näyttöjä henkilöstön kouluttamisesta ja vahvaa näkemystä HR:n roolista osana liiketoimintaa ja menestyvää yritystä. Koulutuksesi on mielellään korkeakoulutasoinen ja tunnet hyvin sekä HR -tietojärjestelmät sekä Office -ohjelmat, etenkin Excelin. AVAINTES:in ja Servican toimialojen tuntemus ja hallinta luetaan eduksi.

Henkilönä olet omatoiminen ja pidät itsenäisestä työskentelystä. Otteesi on kehittämismyönteinen ja -hakuinen ja haluat itsekin kehittyä kasvavien vastuiden myötä. Omaat hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot, jotka ovat edellytys vuorovaikutuksessa henkilöstön kanssa sekä erilaisissa neuvottelutilanteissa. Hakemamme henkilö sitoutuu yrityksen kehittämiseen pitkäjänteisesti.
Tehtävän sijoituspaikkana on Kuopio, eikä työ edellytä juurikaan matkustamista.

Mikäli koet tämän tehtävän omaksesi, lähetä meille hakemus. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja

http://www.servica.fi

InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, p. 040 8439 221 ja Servicassa Henkilöstöpäällikkö Tuija Mäki p. 044 4260 003.

Servica, Hallinto
Osoite: Leväsentie 3, 70700 Kuopio

Olemme joka päivä mukana asiakkaidemme arjessa
Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. in house –yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Pieksämäen kaupunki, Kiinteistö-KYS Oy, Järviseudun Työterveys Oy, Sisä-Savon th:n Ky, Siilinjärven kunta, Savonia-amk Oy, Istekki Oy, Pielaveden kunta ja Niiralan Kulma Oy. Toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Meitä servicalaisia on noin 1 250. Asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja rohkeus ovat arvot, jotka ohjaavat toimintaamme.
Tuemme työhyvinvointiasi ja virkistäytymistäsi työpäivän aikana ateriaedulla. ePassin avulla voit puolestaan edistää hyvinvointiasi vapaa-ajalla liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointipalveluiden parissa. Servicalaisena saat myös merkittäviä alennuksia useista liikuntapaikoista ja erikoisliikkeissä.

Tutustu työnantajaan