Henkilöstöasiantuntija - Riihimäen kaupunki

Onko HR intohimosi? Sykkiikö sydämesi prosessien kehittämiselle? Tule meille henkilöstöasiantuntijaksi!

Haemme Riihimäen kaupungille henkilöstöasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen 1.1.2021 alkaen. Henkilöstöasiantuntijana työskentelet osana henkilöstöhallinnon innostunutta ja asiantuntevaa tiimiä hallinto- ja konsernipalveluissa.

Työtehtäviisi kuuluu erityisesti
- Henkilöstöhallinnon prosessien ja menetelmien kehittäminen
- Raporttien tuottaminen ja analysointi henkilöstöä koskevasta tilastoaineistoista
- Henkilöstön osaamisen hallintajärjestelmän kehittäminen ja ylläpito

Edellytämme Sinulta
- Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
- Työkokemusta vaativista henkilöstöhallinnon tehtävistä

Lisäksi toivomme, että Sinulla on
- Erittäin hyvät ja ajantasaiset tietotekniset valmiudet
- Itsenäinen ja vastuullinen työote
- Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot

Eduksi katsomme kokemuksen erityisesti digitalisaation hyödyntämisestä henkilöstöhallinnon prosesseissa. Tarjoamme sinulle työkalut työssä onnistumiseen ja kehittymiseen sekä kannustavan työyhteisön tueksesi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES -sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3 300 e/kk. Lisäksi on mahdollista saada työkokemuslisää aikaisemman työkokemuksen perusteella sekä työsuoritukseen perustuvaa henkilökohtaista lisää.

Hakuaikaa on jatkettu ja aikaisemmat hakemukset huomioidaan. Hae paikkaa 2.12.2020 klo 12 mennessä ensisijaisesti Kuntarekry.fi-sivustolla. Mahdolliset paperihakemukset pyydämme toimittamaan osoitteella Riihimäen kaupunki / kirjaamo, PL 125, 11101 Riihimäki. Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kk koeaikaa ja valittavalta henkilöltä edellytetään hyväksyttävää todistusta terveydentilasta. Haastattelut järjestetään to 10.12. ja pe 11.12.2020 Riihimäellä, os. Eteläinen asemakatu 2 (5. krs), henkilöstöhallinto.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat henkilöstöpäällikkö Taina Köninki, taina.koninki(at)riihimaki.fi, p. 040 330 4085 sekä henkilöstön kehittämispäällikkö Päivi Ojanen, paivi.ojanen(at)riihimaki.fi, p. 050 539 7383.

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Hallinto- ja konsernipalvelut
Osoite: Eteläinen asemakatu 2, 11100 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka