test

Henkilöstöasiantuntija, palvelussuhdepalvelut

Hakuaika päättyy  4.12.2023 15:00

Oletko Sinä Satakunnan hyvinvointialueen henkilöstöpalveluiden uusi henkilöstöasiantuntija?

Palvelussuhdepalvelujen tiimi etsii uutta työkaveria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden hr -järjestelmien ja palvelussuhdeasioiden kehittämisen parissa. Toimit asiantuntijana järjestelmiin ja käyttöliittymiin liittyvissä asiakokonaisuuksissa.

Olemme iloisia, jos sinulla on hallussa niin järjestelmät kuin palvelussuhdeasioiden substanssi. Tällä hetkellä meillä korostuu tarve saada joukkoihin osaaja, joka taitaa järjestelmät, järjestelmäarkkitehtuurin sekä järjestelmien väliset liitännät. Meillä on rautainen joukko ammattilaisia palvelussuhdeasioissa, joten palvelussuhdeasioiden substanssin tulet oppimaan satavarmasti, ellei se ole hallussasi.

Käytössämme on mm. Personec F2, ESS 7 ja M2- matkanhallintajärjestelmä. Työajanseurantajärjestelminä käytössämme on tällä hetkellä Titania, Numeron sekä Esmikko. Tehtävässäsi pääset kehittämään yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa myös PowerBI-henkilöstöraportointia.

Henkilöstöasiantuntijana tehtävänäsi on esihenkilöiden neuvonta ja ohjaus palvelussuhdeasioissa. Toimintamallien ja -ohjeiden jalkauttaminen ja kouluttaminen on myös osa tehtäväkenttääsi kuten myös erilaisten yksittäistapausten ratkominen ja toimiminen tiimin tukena osa-alueilla, jotka edellyttävät normaalia syvempää ja laajempaa osaamista.

Palvelussuhdepalveluissa myös työlainsäädännön ja työ- ja virkaehtosopimuksen tuntemus on eduksi. Palvelussuhdepalveluissa teemme yhteistyötä vastuualueen muiden yksiköiden (työyhteisö-, rekrytointi- ja osaamisen kehittämisen palveluiden) ja muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävä voidaan toteuttaa mahdollisuuksien mukaan hybridityönä. Työtilana toimii Porin keskustassa sijaitseva toimitilamme, joka on uudistettu vastaamaan asiantuntijatyön tarpeita.

Tehtävässä vuorovaikutustaidot, palveluhenkisyys sekä ratkaisukeskeisyys ovat kaiken a ja o. Tehtävään parhaat valmiudet antaa korkeakoulu- tai muu soveltuva tutkinto yhdistettynä vahvaan, työkokemuksella hankittuun osaamiseen. 

Tehtävä täytetään toistaiseksi. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaisesti. Noudatamme tehtävissä 6 kuukauden koeaikaa.

Toteutamme haastattelut 5.12 ja 7.12.2023.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Hakemuksesta muodostuu CV. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.sata.fi/rekry


Lisätietoja

http://www.sata.fi

Hr-päällikkö Ursula Vainionpää, p. 044 5773229
Hr-johtaja Kaisa Harjunpää, p. 044 7076766

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme!

Tutustu työnantajaan