Henkilöstöasiantuntija / Sosiaali- ja terveyspalvelut - Tampereen kaupunki

Tule työkaveriksemme kehittämään Tampereen kaupungin Soten HR-palveluja!

Haemme soten HR-tiimiin määräaikaista henkilöstöasiantuntijaa ajalle 1.6.2021 - 14.12.2021.

Sosiaali- ja terveyspalvelujen SoteHR-tiimi koordinoi soten henkilöstöasioiden kokonaisuutta. Henkilöstöasiantuntija toimii palveluryhmän HR-kumppanina johdon ja esimiesten tukena ja on palveluryhmän johtoryhmän jäsen. Sosiaali- ja terveyspalveluissa on yli 4500 henkilötyövuotta.

Edellytämme valittavalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Arvostamme vahvaa työkokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä kykyä hallita ja organisoida laajoja kokonaisuuksia.

Eduksi luetaan kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen ja lääkärisopimuksen tuntemus. Työssäsi tarvitset myös kykyä kerätä, analysoida ja tuottaa tietoa sekä hyödyntää sitä suunnittelun perustana. Sovit hyvin tiimiimme, mikäli omaat hyvän huumorintajun, ripeän, itseohjautuvan ja kehittävän työotteen sekä nautit monipuolista ja vaativista HR-tehtävistä.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia työtehtäviä, tilaisuuden oman osaamisesi kehittämiseen ja näköalapaikan organisaatiomme HR-kokonaisuuteen. Työssäsi sinulla tukena on rento ja osaava HR-tiimi. Tiimimme arvoja ovat mm. avoimuus ja toistemme tukeminen. Tule meille työkaveriksi varmistamaan, että saamme sosiaali- ja terveyspalvelujen monipuolisen palvelutuotannon arjen sujumaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat ke 5.5. klo 14-15 ja ma 10.5. klo 14-15.30 henkilöstöpäällikkö Anniina Laajalehto, puh. 0400 986 770 ja henkilöstöasiantuntija Susanne Backlund, puh. 040 806 4011.

Hakuaika päättyy 17.5.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat ke 5.5. klo 14-15 ja ma 10.5. klo 14-15.30 henkilöstöpäällikkö Anniina Laajalehto, puh. 0400 986 770 ja henkilöstöasiantuntija Susanne Backlund, puh. 040 806 4011.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue / Henkilöstöhallinto

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat