Henkilöstöassistentti - Hämeen ammattikorkeakoulu Oy

Henkilöstöassistentti - Hämeen ammattikorkeakoulu Oy

Hämeen ammattikorkeakoulun Henkilöstöpalvelut hakee HENKILÖSTÖASSISTENTTIA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 12.8.2019 - 31.5.2020.

Henkilöstöassistentin tehtäviin kuuluvat laaja-alaiset tehtävät rekrytointi- ja työsopimusprosessissa sekä näihin liittyvä henkilöstön neuvonta ja ohjaus. Tehtäväsi koostuu mm.
- rekrytointiin liittyvistä alustavista valmistelutehtävistä,
- rekrytointiesitysten tarkastamisesta työehtosopimuksien näkökulmasta sekä
- työsopimusten laatimisesta.
Henkilöstöassistentin tehtäviin kuuluu myös erikseen sovittavat avustavat palkkasihteerin tehtävät. Pääset lisäksi osallistumaan työsopimusprosessin automatisointiprojektiin ja avustamaan ensimmäisen robottimme Daisyn käyttöönotossa. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä henkilöstöasiantuntijan ja palkkasihteereiden kanssa.

Mitä odotamme sinulta?
Odotamme, että sinulla on työhön soveltuva koulutus tai olet juuri valmistumassa. Arvostamme erityisesti tarkkuutta ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Kiinnostus teknisiin asioihin ja/tai järjestelmiin olisi plussaa.

Miksi tulisit meille töihin?
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä erilaisissa tiimeissä ja projekteissa uudistuvassa korkeakoulukeskuksessa Hämeenlinnassa. Työskentelet viihtyisässä ja värikkäässä ympäristössä modernein työvälinein. Lisäksi käytössäsi ovat kattavat työhyvinvointi- ja liikuntaedut sekä joustava työaika. Kaupan päälle saat äärettömän hauskat ja asiantuntevat työkaverit, ainakin omasta mielestään. Juuri valmistuneelle tämä olisi oiva ensimmäinen työpaikka!

Jos kiinnostuit, laita hakemus pikaisesti tulemaan, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja

http://www.hamk.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Henkilöstöpäällikkö, Henna Tanhuanpää, henna.tanhuanpaa@hamk.fi
Henkilöstöasiantuntija, Anna Ala-Tuori, anna.ala-tuori@hamk.fi
Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi:n kautta viimeistään 24.6.2019.
Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hämeen ammattikorkeakoulu Oy, Henkilöstöpalvelut
Osoite: Visamäentie 35, 13100 Hämeenlinna

Hämeen ammattikorkeakoulu Oy (HAMK) on yli 7000 opiskelijan ja yli 600 asiantuntijan osaajaorganisaatio. Tavoitteenamme on rakentaa arvostettu, kansainvälinen, soveltavan tutkimuksen ja työelämää uudistavan osaamisen korkeakoulu.

Tutustu työnantajaan