test
Henkilöstöassistentti, HR-neuvomo, vuorotteluvapaan sijaisuus - Espoon kaupunki

Onko kunta-ala ja asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Tervetuloa innostuneeseen joukkoomme!

Haemme henkilöä vuorotteluvapaan sijaiseksi henkilöstöhallinnon avustaviin tehtäviin, henkilöstöassistentin rooliin.

Henkilöstöassistentin työtehtävät ovat pitkälti back office -tehtäviä: pääset muun muassa laatimaan työtodistuksia, käsittelemään työkokemuslisähakemuksia sekä palvelemaan koko kaupungista koostuvaa asiakaskuntaa sähköpostitse. Tehtävään valittava henkilö tulee tekemään tiivistä yhteistyötä toisen henkilöstöassistenttimme kanssa. Lisäksi saat työkavereiksesi palvelussuhdeasiantuntijoita sekä kaksi työmarkkinalakimiestä. Työyhteisömme on tiivis ja tavoitteemme on palvella asiakkaita yhtenäisenä tiiminä.

Työnkuvaa voidaan räätälöidä valitun henkilön osaamisen ja mielenkiinnon kohteiden mukaan.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on

- ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
- alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
- vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa sekä tietoteknistä osaamista.

Eduksi luetaan ruotsin kielen taito, KVTES-tuntemus, hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot sekä itsenäinen ja ratkaisukeskeinen työote.

Työpaikan nimi ja osoite: HR-neuvomo, Kamreerintie 5, 02770
Työaika: Toimistotyöaika 36h 15min / viikko, liukuva työaika
Tehtäväkohtainen palkka: 2790,75€ / kk

Työskentelemme tällä hetkellä pääasiassa etänä.

Tervetuloa joukkoomme!

Konsernihallinto johtaa, ohjaa ja valvoo Espoon koko kaupunkikonsernia sekä vastaa kaupungin tukipalveluista kaupunginjohtajan johdolla. Sen yksiköt ovat elinkeino ja kaupunkikehitys, hallinto ja kehittäminen, henkilöstö sekä rahoitus ja talous.

Konsernihallinnon tehtävänä on johtaa, ohjata, valvoa ja kehittää koko kaupunkikonsernia sekä vastata kaupungin tukipalveluista ja niiden kehittämisestä kaupunginjohtajan johdolla.

Konsernihallinto ohjaa Espoo-tarinan kaupunkitasoista valmistelua, toimeenpanoa sekä kehittämistä, edistää hyvää hallintoa, päätöksentekoa, yhtenäisiä toimintatapoja, kaupungin elinvoimaisuutta ja kestävää kehitystä sekä asukkaiden ja asiakkaidensa hyvinvointia. Konsernihallinto vastaa keskitetyistä julkishallinnon asiointipalveluista ja kaupungin sisäisistä palveluista.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelussuhdeasiantuntija Julia Hannula (julia.hannula@espoo.fi), soittoaika tiedusteluille pe 14.1.2022 klo 9-11 (puhelinnumero 040 639 4581).

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Konsernihallinto, Henkilöstöyksikkö, Henkilöstöpalvelut, HR-neuvomo

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Kamreerintie 5, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat