Skip to main content
test
Henkilöstöjohtaja (116002) - Kauniaisten kaupunki

Korjaus 23.11.2022 julkaistuun ilmoitukseen 483002

Nykyisen henkilöstöjohtajamme siirryttyä uusiin haasteisiin, haemme uutta

henkilöstöjohtajaa.

Jos olet aikaansaava, monipuolisiin työtehtäviin tarttuva ja kehittämisorientoitunut HR-ammattilainen, saatat olla oikea henkilö meille.

Meillä on tarjota monipuolinen tehtävänkuva: henkilöstöjohtaja toimii HR-yksikön esihenkilönä ja vastaa täten myös palkkahallinnosta. Henkilöstöjohtajana toimit tiiviissä yhteistyössä työterveyshuollon palveluntuottajan kanssa, vastaat henkilöstön kehittämisestä sekä toimit kaupungin työsuojelupäällikkönä. Lisäksi henkilöstöjohtaja on henkilöstöjaoston esittelijä ja kaupungin johtoryhmän jäsen. Tehtäviisi kuuluu myös henkilöstön hyvinvointiin ja pitovoiman lisäämiseen liittyvät tehtävät.

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, kokemus vastaavasta tehtävästä sekä hyvä suomen ja ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi edellytämme kokemusta HR-prosessien johtamisesta ja kehittämisestä sekä kunta-alan sopimusjärjestelmän tuntemista. Tässä, kuten muissakin vakituisissa viroissa, noudatamme 6 kk:n koeaikaa.

Rekrytoinnissa voidaan käyttää konsulttipalveluita mukaan lukien soveltuvuusarviointia.

Hakuaika on pidennetty. Otamme huomioon tehtävään aikaisemmin saapuneet hakemukset.

Lisätietoja

http://www.kauniainen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupunginjohtaja Christoffer Masar, puh. 050 4110163

Lisätietoja

Kauniaisten kaupunki, Yleishallinto

Kauniainen on pääkaupunkiseudulla sijaitseva viihtyisä kaksikielinen huvilakaupunki erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä.


Osoite: Kauniaistentie 10, 02700 Kauniainen
Kauniaisten kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat