Henkilöstöjohtaja - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Henkilöstöjohtaja - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Etsimme osaavaan joukkoomme HENKILÖSTÖJOHTAJAA

Henkilöstöjohtajana toimit luontevasti strategisen henkilöstöjohtamisen prosesseissa, mutta et vierasta myöskään operatiivisen tason työskentelyä. Tunnet työlainsäädäntöä riittävästi ja osaat soveltaa sitä käytännössä. Työssäsi tärkeänä työkaluna on valmentava johtamisote. Tukenasi on 14 hengen asiantunteva ja kokenut HR-tiimi.

Työtehtäviisi kuuluu mm.:

HR-tiimin ja -prosessien kehittäminen ja johtaminen
Työhyvinvointiohjelman luotsaaminen läpi organisaation yhdessä linjajohdon kanssa
Johtoryhmätyöskentely
Yhteistyössä toimiminen erilaisten sidosryhmien kanssa

Odotamme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, tehtävän edellyttämää monipuolista kokemusta sekä johtamistaitoa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä neuvottelu-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja, joten toivomme että sinulla on näyttöjä näihin liittyvistä vaativista tilanteista. Tuot organisaatioon kannustavaa ja myönteistä ilmapiiriä. Luot omalla vuorovaikutuksellasi ja työotteellasi jokaista arvostavaa työkulttuuria.

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Voit liittää CV:si Kuntarekryssä Liitetiedosto kohtaan.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Katja Tyystjärvi viikolla 28, p. 044 7915501 ja hallintojohtaja Keijo Siiskonen viikolla 29, p. 0400 854252.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Strategiset tukipalvelut
Osoite: Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan