Henkilöstöjohtaja - Kirkkonummen kunta

Haemme kunnan yhteisiin palveluihin

HENKILÖSTÖJOHTAJAA

Henkilöstöjohtajan viran hakuaikaa on jatkettu 27.10.2021 saakka. Aiemmin virkaa hakeneet otetaan huomioon jatkohaussa.

Henkilöstöjohtaja vastaa kunnan henkilöstöhallinnosta sekä kunnan johdon määräämistä tehtävistä, jotka liittyvät kunnan kokonaisvaltaiseen henkilöstöhallinnon ja -politiikan kehittämiseen. Vastuualueisiin kuuluvat myös henkilöstön palkkaus- ja työsuhdeasiat, palkanlaskenta, yhteistoiminta sekä työhyvinvointia tukeva toiminta.

Henkilöstöjohtaja toimii kunnanjohtajan alaisuudessa ja on kunnan johtoryhmän jäsen.

Viran kelpoisuusvaatimuksina ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, riittävä kokemus julkishallinnon johtamis- tai asiantuntijatehtävistä, vahva esimieskokemus, laaja kokemus kunta-alan henkilöstöjohtamisen tehtävistä sekä viran hoitamisen edellyttämä riittävä suomen ja ruotsin kielen taito. Eduiksi luetaan lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot sekä joustavuus ja paineensietokyky.

Henkilöstöjohtajan tehtäväkohtainen palkka on 6 404,43 euroa kuukaudessa sekä mahdolliset kokemuslisät. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti kuntarekryn sähköisen lomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 376549) 27.10.2021 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mahdollisia lisätietoja henkilöstöjohtajan tehtävistä antaa kunnanjohtaja Tarmo Aarnio, puh. 040 8218 528.

Lisätietoja

Yhteiset palvelut

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi


Osoite: Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat