Henkilöstöpäällikkö - Muuramen kunta

Hakuaikaa jatkettu. Aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon.
Muuramen kunta hakee toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen
HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Muurame on elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta, joka katsoo ennakkoluulottomasti tulevaisuuteen. Kunnan rohkeaan ja luovaan joukkueeseen haetaan vahvistusta uudesta henkilöstöpäälliköstä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn johtoryhmän jäsenenä. Pääset kehittämään ja linjaamaan kunnan henkilöstöhallintoa. Valmistelet ja teet henkilöstöä koskevia päätöksiä hallintosäännössä määritellyissä asioissa. Lisäksi tuet kunnan esimiehiä juridisten kysymysten osalta hallinnon eri osa-alueilla, myös muissa kuin henkilöstöasioissa.

Olet joukkueen kaipaama täydennys, jos olet idearikas ja eteenpäin katsova ammattilainen, joka haluaa kehittyä osana uudistuvaa organisaatiota. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Hallitset henkilöstöhallintoon ja kunta-alaan liittyvän lainsäädännön sekä sopimusten tulkinnan. Kokemus kunnallisesta toimintaympäristöstä, lainsäädännöstä sekä työ- ja virkaehtosopimuksista luetaan eduksi hakijalle.

Virkaan valittavalta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Oikeustieteellinen loppututkinto katsotaan eduksi tehtävää täytettäessä. Arvostamme valinnassa myös kunnan hallintomenettelyn ja lainsäädännön osaamista. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Palkkaus on sopimuspalkka (KVTES). Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Hakijan on esitettävä hakemuksessa palkkatoivomuksensa.

Hakemus ja CV tulee tehdä 1.2.2021 kello 15 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat vs. kunnanjohtaja Sami Niemi p. 0505899187, puhelinajat 20.1.21 klo 13-15 ja 28.1.21 klo 9-11, vs. Hallintojohtaja Jukka Kaistinen 0503119914, puhelinajat 19.1.21 klo 9-11 ja 27.1.21 klo 13-15 ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Mika Ilvesmäki p. 0407214842

Tukipalveluyksikkö
Osoite: Muuramen kunta, PL 1, 40951 Muurame

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava 10 000 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme Muurame-hengeksi.