Henkilöstöpäällikkö - Raahen kaupunki

Raahe on pieni ja kodikas kaupunki meren ja luonnon syleilyssä Perämeren kupeessa Pohjois-Pohjanmaalla. Asukkailleen Raahe tarjoaa sujuvaa arkea ja laadukkaita palveluja lähellä luontoa ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Meillä kaikki on lähellä eikä välimatkoihin kulu turhaa aikaa.

Tule tekemään tärkeää hr-työtä sujuvan arjen teräksiseen aarrekaupunkiin Raaheen - etsimme nyt joukkoomme henkilöstöpäällikköä vakinaiseen tehtävään.

Henkilöstöpäällikkö on aktiivinen toimija johdon, esihenkilöiden ja henkilöstön välillä. Henkilöstöpäällikkö vastaa kokonaisvaltaisesti henkilöstöhallinnon kehittämisestä ja koordinoinnista kaupungissamme.

Henkilöstöpäällikkönä johdat hallintojohtajan alaisuudessa Raahen kaupungin työnantaja- ja henkilöstöpolitiikkaa vastuullisesti ja vaikuttavasti ja toimit hr-tiimin esihenkilönä. Henkilöstöpalveluiden tehtävänä on kehittää toimintoja ja tukea esihenkilöitä eri toimialoilla henkilöstöhallintoon liittyvissä tehtävissä sekä hoitaa ja koordinoida Raahen kaupungille työnantajana kuuluvia tehtäviä. Henkilöstöpäällikön tukena työssä toimii tällä hetkellä 3 hengen hr-tiimi.

Tehtäviisi kuuluvat
- henkilöstöpalvelujen johtaminen ja kehittäminen sekä vastaaminen HR:n kaikista osa-alueista, kuten palvelussuhdeasioista, virka- ja työehtosopimusten tulkinnasta ja toimeenpanosta, yhteistoiminnasta, viranomaisyhteistyöstä, työhyvinvoinnista, osaamisen kehittämisestä sekä rekrytoinnista
- toimiminen kaupungin työsuojelupäällikkönä sekä KT-yhdyshenkilönä
- henkilöstöjaoston ja yhteistyötoimikunnan esittelijän tehtävät
- rooli ulkoistetun palkanlaskennan toiminnan kehittämisessä

Henkilöstöpalvelujen toiminta on jatkuvan muutoksen alla, joten innovatiivisuus sekä uusien toimintatapojen kehittäminen ja tiivis yhteistyö hr-tiimin muiden jäsenten kanssa on ensiarvoisen tärkeää.

Odotamme, että sinulla on
- hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot
- taito viestiä selkeästi ja ymmärrettävästi ja kyky toteuttaa tarvittavia toimenpiteitä rohkeasti
- innostunut asenne työhön
- nopeaa asioiden omaksumis- ja reagointikykyä
- oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- kykyä hallita kokonaisuuksia mutta samalla myös kykyä asettua tarkastelemaan asioita pikkutarkasti ruohonjuuritasolla

Lisäksi hyvät tietotekniset taidot erityisesti toimisto-ohjelmien käytössä katsotaan eduksi sekä valmius ja halu ottaa uusia toimisto-ohjelmia käyttöön.

Työnantajana tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan tehtävän kehittämismyönteisessä työyhteisössä, jossa on mahdollisuus kasvattaa omaa osaamista ja ammattitaitoa ja päästä vaikuttamaan asioihin konkreettisesti osana tiivistä työyhteisöä. Raahen kaupunki työantajana tarjoaa henkilöstölle mahdollisuuden etätyön tekemiseen. Henkilöstön käytössä ovat myös kulttuuri- ja liikuntaedut sekä lomaosakkeet Vuokatissa ja Rokualla. Toimipisteesi sijaitsee miellyttävässä ympäristössä meren äärellä historiallisessa rakennuksessa Raatihuoneella.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme sinulta kokemusta kuntasektorilla henkilöstöhallinnon tehtävien hoitamisesta ja esihenkilönä toimimisesta sekä kunta-alan työehtosopimusasioiden ja työlainsäädännön perusteellista tuntemusta.

Työ alkaa tammikuussa 2022 tai sopimuksen mukaan.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja Raahen kaupungin palkkausjärjestelmän mukaisesti. Viikoittainen työaika on 36,25 tuntia.

Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan asetetun määräajan puitteissa. Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakemuksen henkilöstöpäällikön tehtävään voit jättää sähköisesti Kuntarekry.fi-palveluun (työavain 388294) maanantaihin 1.11.2021 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää erillinen ansioluettelo. Kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset sekä työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://raahe.fi/
http://www.visitraahe.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaupunginjohtaja Ari Nurkkala puh. 044 4393 200
Va. hallintojohtaja Ritva Mattila puh. 040 3110 351
Sähköpostitiedusteluihin emme valitettavasti voi vastata.

Lisätietoja

Raahen kaupunki, Kaupunginhallitus

Raahe on kehittyvä liki 25 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla.

Raahen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 50, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat