Skip to main content
test
Henkilöstöpäällikkö - Muuramen kunta

Muurame on elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta, joka katsoo ennakkoluulottomasti tulevaisuuteen. Kuntamme arvoja ovat asukaslähtöisyys, rohkeus ja vastuullisuus. Visionamme on olla maailman onnellisin Muurame. Meillä työskentelee 1.1.2023 lähtien noin 430 ammattilaista.

Haemme joukkoomme HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kunnan johtoryhmän jäsenenä. Pääset kehittämään ja linjaamaan kunnan henkilöstöhallintoa sekä valmistelet ja teet henkilöstöä koskevia päätöksiä hallintosäännössä määritellyissä asioissa. Lisäksi tuet kunnan esihenkilöitä palvelussuhdeasioissa, työkykyjohtamisessa sekä osaamisen kehittämisessä. Tehtäviisi kuuluu niin työ- ja virkaehtosopimusten tulkintaa kuin työhyvinvoinnin johtamistakin - henkilöstöpäällikkönä pääsetkin ottamaan haltuun monipuolisesti koko kunnan HR-tehtäväkentän. Toimit myös työterveyshuollon yhteyshenkilönä. Henkilöstöpäällikkönä teet tiivistä yhteistyötä palkkasihteerien kanssa.

Kunnan organisaatiota ollaan päivittämässä osana kuntastrategian toimeenpanoa ja on mahdollista, että henkilöstöpäällikkö tulee toimimaan myös esihenkilönä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Eduksi luetaan kokemus henkilöstöhallinnon tehtävistä ja kuntien toimintaympäristön (mm työehtosopimukset KVTES, OVTES, TS TTES) tuntemus. Valittavalta odotetaan myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Virka alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Virassa noudetaan 6 kk koeaikaa.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen virassa aloittamista.

Haastattelujen ajankohdaksi on alustavasti suunniteltu torstai ja perjantai 12. ja 13. tammikuuta 2023.

Tervetuloa työkaveriksemme Muurameen!

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Talousjohtaja Jukka Kaistinen, puh. 050 311 9914 tai jukka.kaistinen@muurame.fi
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Mika Ilvesmäki, puh. 040 721 4842 tai mika.ilvesmaki@muurame.fi

Lisätietoja

Tukipalvelukeskus

Muurame on nuorekas, viihtyisä ja elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta. Se tunnetaan aktiivisesta elinkeinopolitiikasta ja yrittäjyyden tukemisesta. Muun muassa Suomen pientalomyönteisimpänä ja Keski-Suomen yritysmyönteisimpänä kuntana palkittu Muurame satsaa voimakkaasti lapsiperheisiin.


Osoite: 40950 Muurame

Sinulle suositellut työpaikat