Henkilöstöpalvelusihteeri - Kotkan kaupunki

Kotkan kaupungin henkilöstöasioiden yksikkö hakee henkilöstöpalvelusihteeriä vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen ja sitä ennen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.5. - 31.7.2021.

Henkilöstöpalvelusihteerin tehtäviin kuuluvat kaupungin hr-järjestelmien ylläpito ja kehittäminen sekä kehittämishankkeiden koordinointi. Henkilöstöpalvelusihteeri toimii hr-järjestelmien osalta asiantuntijana ja hän toimii järjestelmien pääkäyttäjänä. Tehtävänä on lisäksi henkilöstöhallinnon ja palkka-asioiden asiantuntija- ja raportointitehtäviä koko kaupungin tasolla. Henkilöstöasioiden yksikön talouden hoito ja seuranta sekä sopimusten hallinta kuuluvat tehtäväkokonaisuuteen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii järjestelmäosaamista ja hr-järjestelmien tuntemusta. Tehtävä vaatii myös työlainsäädännön ja virka- ja työehtosopimusten sekä kunnallishallinnon ja esimiestyön tuntemusta. Työssä vaaditaan myös hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävä on itsenäinen ja vaatii kehittämisosaamista ja ongelmaratkaisutaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto.

Kotkan kaupungilla panostetaan monipuolisesti henkilöstön ja esimiesten perehdyttämiseen, hyvinvointiin, työkyvyn ylläpitoon sekä koulutukseen. Työnantaja tarjoaa useita henkilöstöetuja, mm. kulttuuriin ja liikuntaan liittyen. Meillä tehdään kaupunkistrategian hengessä rohkeita tekoja, huolehditaan toisistamme ja kaupungistamme reilusti ja rakkaudelle. Kotkan kaupungin henkilöstöasioiden yksikössä olet osana hyväntuulista ja dynaamista huippuosaajien työyhteisöä.

Palkkaus KVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka 3036,53 €/kk.

Aloitusajankohta:
Vakituisena 1.8.2021 alkaen
Määräaikaisena 1.5. - 31.7.2021

Työsuhteeseen sovelletaan 6 kk:n pituista koeaikaa. Tehtävään valitun edellytetään ennen valinnan vahvistamista toimittavan työnantajalle tehtävän hoidon terveydellisiä edellytyksiä koskevat tiedot.

Hakuaika päättyy 5.2.2021 kello 15.00.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta
040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Henkilöstöjohtaja Minna Uusitalo, puhelinnumero: 040 - 1590 899
sähköpostiosoite: minna.uusitalo@kotka.fi

Kotkan kaupunki, Konsernipalvelut
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka