Henkilöstösihteeri - Someron kaupunki

Someron kaupunki julistaa haettavaksi määräaikaisen

HENKILÖSTÖSIHTEERIN TOIMEN

Someron henkilöstöhallinto hoitaa lähes 600 työntekijän palkanmaksun ja työ- ja virkasuhteiden hallinnoinnin. Henkilöstösihteeri tulee työskentelemään yhdessä palkanlaskijoiden ja hallintojohtajan kanssa. Toimenkuvaan kuuluu monipuolisesti erilaisia henkilöstöhallinnon tehtäviä kuten raporttien tuottaminen, viranomaisyhteistyö, työkokemuslisien hallinnointi, työ- ja virkaehtosopimusneuvonta, palkka- ja henkilöstöhallinnon sidosryhmäyhteistyö, henkilöstöhallinnon toiminnan kehittämiseen osallistuminen ja hallintojohtajan avustaminen henkilöstöhallinnollisissa asioissa. Lisäksi avustat ja tuet palkanlaskijoita ja esimiehiä ja toimit tarvittaessa palkanlaskijan sijaisena.

Edellytämme valittavalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kiinnostusta henkilöstöhallintoon. Arvostamme aikaisempaa kokemusta palkka- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä ja ohjelmistoista sekä työ- ja virkaehtosopimusten ja työlainsäädännön ymmärrystä. Tehtävässä menestyminen edellyttää huolellisuutta, itsenäistä työskentelyotetta ja palveluhenkisyyttä.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden monipuolisiin henkilöstöhallinnon tehtäviin ja kehittymiseen laaja-alaisessa organisaatiossa osana kokenutta tiimiä.

Tehtävään sovelletaan kunnallista työ- ja virkaehtosopimusta ja se täytetään määräaikaisesti vuoden 2020 loppuun asti. Tehtävä on kokoaikainen. Ennen työn vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus toimitetaan Kuntarekryn kautta 11.8.2019 mennessä.

Lisätietoja

http://www.somero.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Hanna Saarni p. 044 7791 210
ja kaupunginjohtaja p. 044 7791 200.

Someron kaupunki, Hallinto- ja talous
Osoite: Joensuuntie 20, 31400 Somero

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään.
Somero on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan