Henkilöstösihteeri - Someron kaupunki

Someron kaupungilla töitä tekee lähes 600 hengen työhönsä innostuneesti ja sitoutuneesti suhtautuva porukka. Haluamme kehittää asioita luovalla tavalla ja tehdä organisaatiosta tulevaisuuden haasteisiin ketterästi vastaavan -tarvittaessa yllättäviäkään ratkaisuja kaihtamatta.

Haluamme olla kokoluokassamme Suomen paras kuntatyönantaja. Siihen tavoitteeseen pääsemiseksi kaipaamme joukkoomme uutta vakituista

HENKILÖSTÖSIHTEERIÄ

Tunnetko paloa kehittää henkilöstöhallinnon ohjeistuksia, prosesseja suunnitelmia ja raportteja sekä ratkoa yhdessä lähiesimiesten ja hallintojohtajan kanssa kimurantteja henkilöstöhallinnon kysymyksiä? Ajatteletko, ettei vanhassa ihan aina ole vara parempi, vaan yli 150 vuotta vanhan organisaationkin henkilöstöhallintoa ja työyhteisökulttuuria voi kehittää ja toteuttaa uudella tavalla.

Palkkahallintomme on ulkoistettu vuosi sitten ja seuraavat isommat projektimme ovat työn vaativuuden arviointijärjestelmien päivittäminen, johtamisen kehittäminen kohti johtaminen palveluna -ajatusmallia sekä työsuojelun/hyvinvointijohtamisen kehittäminen. Näistä toivomme myös uuden henkilöstösihteerin innostuvan.

Yksin ei tarvitse ihmeisiin pystyä, vaan henkilöstöasioista vastaava hallintojohtaja on kanssasi kädet samassa savessa ja muukin porukka puhaltaa samaan hiileen. Keskeisiä henkilöstösihteerin tehtäviä yhteistyössä hallintojohtajan kanssa ovat:

- Työn vaativuuden arviointijärjestelmän päivittämisprosessiin osallistuminen
- Työ- ja virkasuhdeneuvonta
- Palkka- ja henkilöstöhallinnon sidosryhmäyhteistyö (ml. palkkapalveluja tuottavan yrityksen
yhteyshenkilönä toimiminen)
- Henkilöstöhallinnollisten ohjeistuksien laatiminen
- Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman laatiminen
- Henkilöstö- ja koulutussuunnitelman laatiminen
- Henkilöstötilinpäätöksen laatiminen
- Koulutus- ja muiden henkilöstöraporttien koostaminen
- Henkilöstökyselyjen toteuttaminen
- Työsuojelu- ja työhyvinvointiasioiden/prosessien kehittäminen
- Muu henkilöstöhallinnon prosessien ja johtamisen kehittäminen

Hyvä pohja tehtävässä onnistumiselle on soveltuva korkeakoulututkinto ja sen päälle työelämäkoulua henkilöstöhallinnon tehtävistä, mielellään kuntapuolelta, tai muutoin hankitut vastaavat taidot. Eduksi katsomme myös Populus-ohjelman tuntemuksen. Sovit joukkoomme, jos olet palveluhenkinen, pitkäjänteinen ja omaat itsenäisen ja oma-aloitteisen työskentelyotteen ja näet muutokset mahdollisuuksina.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden monipuolisiin henkilöstöhallinnon tehtäviin ja kehittymiseen laaja-alaisessa organisaatiossa. Henkilöstösihteerin tehtäväkohtainen palkka on 3015 euroa ja päälle KVTES:n mukaiset lisät. Erityisesti hallintojohtaja odottaa uutta työkaveriaan jo innolla, joten toivomme uuden henkilöstösihteerin voivan aloittaa mahdollisimman pian. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Jos sinulle tuli tunne, että nämä saappaat voisivat sopia sinulle, jätä hakemuksesi Kuntarekry.fi -palvelun kautta viimeistään 8.8.2021. Alustavan aikataulun mukaan haastattelut pidetään 12-13.8.2021.

Someron kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa 2-6.8.2021:
hallintojohtaja Hanna Saarni p. 044 7791 210

Lisätietoja

Someron kaupunki

Someron kaupungilla töitä tekee lähes 600 hengen työhönsä innostuneesti ja sitoutuneesti suhtautuva porukka. Haluamme kehittää asioita luovalla tavalla ja tehdä organisaatiosta tulevaisuuden haasteisiin ketterästi vastaavan –tarvittaessa yllättäviäkään ratkaisuja kaihtamatta


Osoite: Joensuuntie 20, 31400 Somero
Someron kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat