test
Henkilöstösihteeri - Hyria

Hyria koulutus on paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Palvelemme sekä työnantajia että henkilöasiakkaita. Kohtaamme vuosittain 10 000 opiskelijaa. Hyrian omat työ- ja oppimisympäristöt ovat Hyvinkäällä, Riihimäellä, Helsingissä ja Hämeenlinnassa. Enemmän osaamista - Enemmän asennetta.

VAHVISTAMME HR-PALVELUITAMME
Haemme henkilöstösihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 10.1.2022 - 31.12.2023. Henkilöstösihteerinä huolehdit Hyria konsortion työntekijöiden työsuhteiden elinkaaresta ja valmistelet mm. työsopimukset. Työtehtäväsi koostuu palkanlaskennasta, asiakkaiden neuvonnasta ja ohjeistamisesta sekä työehtosopimusten tulkinnasta ja erilaisista hallinnollisista työtehtävistä.

Asiakaspalvelu on iso osa työnkuvaasi ja asiakaspalveluhenkisyys on edellytys tehtävässä menestymiselle. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä lisäksi käytännön kokemusta palkanlaskennasta (mieluiten opetusalalta) ja HR-järjestelmien käytöstä. Käytössämme on CGI:n palkka- ja henkilöstöhallinnon järjestelmä Populus (CGI HRpo), jonka käyttökokemus luetaan eduksi. Myös HR-raportointiosaaminen ja Power BI:n käyttöosaaminen katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kehittämisorientaatiota, paineensietokykyä ja hyviä yhteistyötaitoja. Työtä tehdään sekä etätyönä että läsnäolotyönä sen mukaan, mikä parhaiten soveltuu työntekijälle ja päivittäiselle työarjelle.

Innostuneet, motivoituneet ja kannustavat kollegat odottavat sinua osaksi Hyrian heimoa.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan (hallinto- ja tukipalveluhenkilöstö). Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat. Hyria on oppilaitos ja samalla myös työpaikka, jossa opiskelijoita on työssäoppimassa pääsääntöisesti kaikissa hallinto- ja tukipalveluissa.

Lisätietoja

http://www.hyria.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Henkilöstö- ja työhyvinvointipäällikkö Teija Isomäki, p. 050 360 5107, teija.isomaki@hyria.fi

Lisätietoja

Hyria, Johdon palvelut, Henkilöstö- ja työhyvinvointipalvelut

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla asiakkaillamme on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Kasvupalvelujen avulla edistämme yritysten kilpailukykyä ja kasvua sekä vahvistamme työllisyyttä. Hyria toimii konsortiona, johon kuuluvat Hyria koulutus Oy, Hyria Business Institute Oy, Hyria säätiö sr ja Hyria palvelut Oy. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa. Hyria koulutus valmistaa tulevaisuuden ammatillisia osaajia. Haluamme olla paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Hyria Business Institute kasvattaa yritysjohdon osaamista ja Hyria säätiö tuottaa ratkaisuja kohti työtä, kouluttautumista tai kuntoutumista. Hyria palvelut on kahvila- ja ravintolapalveluiden järjestäjä. Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Useimmat toimipisteistämme sijaitsevat Hyvinkäällä ja Riihimäellä, mutta emme rajoita toimintaamme vain omien seiniemme sisälle. Hyria on älykäs yhteisö. Kehitämme työ- ja oppimisympäristöjämme ketterästi asiakkaiden, henkilöstön ja maan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Pidämme työvälineemme ja -menetelmämme ajanmukaisina. Hyriassa saat kokea olevasi arvostettu. Tarjoamme muun muassa kattavat työterveyspalvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä virkistävästi yllättäviä henkilöstötapahtumia. Meillä saa onnistua ja innostua. Iloitsemme toistemme menestyksestä. Liity Hyrian heimoon.


Osoite: Teollisuuskatu 22a, 11100 Riihimäki
Hyria - Savuton työpaikka Hyria - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat