Henkilöstösihteeri - Savon koulutuskuntayhtymä

Henkilöstösihteeri - Savon koulutuskuntayhtymä

Savon koulutuskuntayhtymä hakee ajalle 4.11.2019 - 31.10.2020 määräaikaista henkilöstösihteeriä, jonka tehtäviin kuuluvat monipuoliset HR-tehtävät painottuen työhyvinvointiin ja palkanlaskentaan.

Edellytämme tehtävään valittavalta vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista tutkintoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta palkka- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä ja ohjelmistoista sekä työ- ja virkaehtosopimusten ja työlainsäädännön ymmärrystä. Tehtävässä menestyminen edellyttää huolellisuutta, itsenäistä työskentelyotetta ja palveluhenkisyyttä.

Palvelussuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.sakky.fi

Henkilöstöpäällikkö Mervi Petäsnoro p. 044 785 3021.

Savon koulutuskuntayhtymä, Yhteiset palvelut, Henkilöstöpalvelut
Osoite: Sammakkolammentie 2, 70280 Kuopio

Koulutus tekee hyvää. Läpi elämän!
Savon koulutuskuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä. Kuntayhtymän omistaa 16 pohjoissavolaista kuntaa ja se ylläpitää Savon ammattiopistoa ja Varkauden lukiota.
Tarjoamme monipuolisia elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia ammatillisessa koulutuksessa, täydennyskoulutuksissa sekä lukio-opinnoissa.
Vuosittain noin 17 000 opiskelijaa hyödyntää kattavaa tarjontaamme. Räätälöidyt ja laadukkaat koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja olemme aktiivinen työelämän kehittäjä. Jatkuvan haun kautta opiskelemaan voi hakea joustavasti ympäri vuoden.
Savon koulutuskuntayhtymä on noin 720 ammattilaisen työpaikka. Kampuksemme sijaitsevat Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Siilinjärvellä, mutta järjestämme koulutuksia myös valtakunnallisesti.
Savon ammattiopiston ja Varkauden lukion kampukset ovat savuttomia.

Tutustu työnantajaan