Skip to main content
test

Savon koulutuskuntayhtymä hakee henkilöstösihteeriä 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Oletko Sinä tiimimme puuttuva palanen?

Henkilöstöpalveluiden tehtävänä on toimia esihenkilöden apuna sekä tukea arvokkainta voimavaraamme, eli henkilöstöä. Tehtäväkenttäämme kuuluu työsuhteen hoitaminen koko sen elinkaaren ajan, työpaikkailmoitusten ja perehdytyssuunnitelman laatimisesta aina työsuhteen päättymiseen saakka. Palvelemme myös mm.: palkka- ja palvelussuhdeasioissa, työterveyshuoltoon ja työhyvinvointiin liittyvissä asioissa.

Uuden henkilöstösihteerimme tehtäviin kuuluu mm. rekrytointiprosessin avustavat tehtävät, päätösten valmistelu, henkilöstöetujen ja -tapahtumien koordinointi, kokoussihteerin tehtävät, eri asiahallintajärjestelmien käyttö, raportointi- ja tilastointitehtävät sekä muita HR:n tehtäviä, joita voimme räätälöidä vahvuuksien mukaan.

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa toisen asteen ammatillista tutkintoa, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä sujuvaa tietoteknillistä osaamista. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus HR-tehtävistä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, palveluhenkisyyttä sekä itsenäistä työskentelyotetta.

Voit olla urasi alkutaipaleella tai jo kokenut konkari. Meille tärkeintä on asenne, motivaatio ja oppimisen halu.

Savon koulutuskuntayhtymässä olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa arvostamme toisiamme ja yhteisiä toimintatapojamme. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia, ja kannustamme työntekijöitämme myös muutoin oman osaamisen kehittämiseen.

Työntekijöiden hyvinvointia vahvistamme ennakoivilla ja laajoilla työterveyshuollon palveluilla, tarjoamme tukea liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriharrastuksiin sekä järjestämme yhteishenkeä nostattavia yhteisiä tapahtumia. Haluamme myös huomioida työn ja muun elämän yhteensovittamisen esimerkiksi joustavilla työntekotavoilla.

Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Palvelussuhteen ehdot: KVTES

Tehtävään valitun hakijan tulee esittää terveydentilaa koskeva hyväksyttävä selvitys.

Hakemukset henkilöstösihteerin tehtävään pyydämme toimittamaan 23.5.2022 klo 12.00 mennessä. Tehtävää haetaan hakuajan puitteissa Kuntarekry -järjestelmän kautta.

Kelpoisuuden osoittavat opinto- ja työkokemusta koskevat todistuskopiot on tallennettava ensisijaisesti hakemuksen liitteeksi Kuntarekryssä (tai toimitettava Savon koulutuskuntayhtymän kirjaamoon) hakuajan loppuun mennessä. Valinnat haastatteluun tehdään hakemuksen ja hakuajan loppuun mennessä toimitettujen todistuskopioiden perusteella.

Lisätietoja

http://www.sakky.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa13.5.2022 klo 15.00 asti henkilöstöpäällikkö Pia Nissinen puh. 044 785 3532 tai etunimi.sukunimi@sakky.fi

Lisätietoja

Savon koulutuskuntayhtymä, Tukipalvelut, Henkilöstöpalvelut

Savon koulutuskuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä: vuosittain 18 000 opiskelijaa osallistuu kattavaan opetustarjontaamme ja olemme yli 700 ammattilaisen työpaikka. Saamamme palaute opiskelijoilta ja työelämältä on kiitettävä.

Tarjoamme laaja-alaisesti ja monipuolisesti sekä ammatillista että täydennyskoulutusta ja lukio-opetusta. Olemme aktiivisesti mukana työelämässä ja alueen kokonaisvaltaisessa kehittämisessä. Vastaamme työelämän tarpeisiin räätälöidyillä ja laadukkailla koulutuksilla sekä olemme mukana aktiivisesti kehittämässä työelämää.

Savon koulutuskuntayhtymän omistaa 16 pohjoissavolaista kuntaa. Ylläpidämme Savon ammattiopistoa sekä Varkauden lukiota. Uudistuvat kampuksemme ovat Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Siilinjärvellä. Uudet kampusrakennuksemme ovat Joutsenmerkittyjä, joten pystymme tarjoamaan terveelliset ja ympäristöystävälliset työympäristöt. Järjestämme koulutuksia myös valtakunnallisesti.

Savon ammattiopiston ja Varkauden lukion kampukset ovat nikotiinittomia.


Osoite: Microcatu 1, 70150 Kuopio
Savon koulutuskuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat