test

Henkilöstösihteeri

Hakuaika päättyy  5.12.2022 14:00

Henkilöstösihteeriksi Varsinais-Suomen hyvinvointialueen palkanlaskentaaan?

Varsinais-Suomen hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Hyvinvointialueen palkanlaskentatoiminnon perustaminen rullaa hyvässä vauhdissa ja varmistaaksemme edelleen sujuvan toiminnan, haemme nyt joukkoomme lisää hyviä ja osaavia tyyppejä. Oletko sinä yksi heistä?

Henkilöstösihteerinä tehtäviisi kuuluvat palkanlaskentatehtävät sekä palkka- ja palvelussuhdeasioihin liittyvä neuvonta sekä muut mahdolliset henkilöstöpalvelujen tehtävät. Vastaat yhdessä muiden palkanlaskennan henkilöstösihteerien kanssa sovituista palkanlaskenta-alueista. Työnkuvaan kuuluvat palkkojen, palkkioiden ym. palkkaerien laskentavalmisteluun ja maksamiseen liittyvät tehtävät. Huolehdit itsenäisesti maksettavien palkkojen oikeellisuudesta sekä osallistut oman tiimin ja koko palkanlaskennan kehittämiseen. Ratkaiset esimiesten ja työntekijöiden kysymyksiä ja autat asiakkaita palkanlaskentaan liittyvissä kysymyksissä.

Palkanlaskennan resurssitarve on varmistunut ja tarvitsemme vielä muutamia vakituisia henkilöstösihteereitä tiimiemme vahvistuksiksi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai opistotasoinen tutkinto tai muu soveltuva koulutus ja kokemusta toimistotehtävistä.

Toivomme, että sinulla olisi jo kokemusta toimistotöistä, palkanlaskennasta tai HR-järjestelmien tuntemusta.

Palkanlaskentajärjestelmämme on sairaala Prima ja käytössämme olevat työ-ja virkaehtosopimukset ovat KVTES, SOTE-sopimus, Tekniikan sopimus ja Lääkärisopimus. Lisäksi työtä raamittavat muut hyvinvointialueen sopimukset ja työnantajan ohjeet. Prima-järjestelmän ohella käytössämme on muitakin HR-järjestelmiä, joiden neuvonta kuuluu myös henkilöstösihteerin tehtäviin.

Tiedustelut palkkapalvelupäällikkö Mia Seppälä, tavoitettavissa soittoaikoina ti 29.11. klo 8-9
pe 2.12. klo 14-15.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella VSHVA, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan