Henkilöstösuunnittelija-controller - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee palvelukseensa henkilöstösuunnittelija-controlleria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 30.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Henkilöstöpalvelut vastaa kuntayhtymän HR-toiminnoista kuten henkilöstön kehittämisestä, työhyvinvoinnista, palkkahallinnosta ja rekrytoinneista.

Henkilöstösuunnittelija-controllerina vastaat erityisesti henkilöstötiedon kokoamisesta ja henkilöstösuunnittelusta sekä erilaisista kehittämistehtävistä. Osallistut henkilöstöohjeiden laadintaan ja niiden ylläpitoon intrassa. Olet henkilöstöpalveluiden johtotiimin jäsen, esimiehesi on hallinto- ja henkilöstöjohtaja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistotasoinen tutkinto sekä vähintään kahden vuoden kokemus esimiestehtävissä tai henkilöstöhallinnon tehtävissä. Eduksi luemme virka- ja työehtosopimusten tuntemuksen. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Hallinto- ja henkilöstöjohtaja Pasi Marjakangas, puh. 044 351 9601, sähköposti: pasi.marjakangas@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!