Historian ja yhteiskuntaopin lehtorin virka - Vesannon kunta

Historian ja yhteiskuntaopin lehtorin virka - Vesannon kunta

Vesannon kunnassa on haettavana perusopetuksen ja lukion yhteinen historian ja yhteiskuntaopin lehtorin virka.
Työhön sisältyy historian ja yhteiskuntaopin opetus Vesannon yhtenäiskoulussa vuosiluokilla 7 -9 ja lukiossa. Lisäksi työhön on kuulunut uskonnon ja filosofian opetusta.
Arvostamme sitoutumista koulumme yhteisiin arvoihin ja koulun kehittämiseen sekä opetussuunnitelman mukaisen monipuolisen opetuksen toteuttamiseen. Digitaaliset taidot ja kiinnostus toimia yhteistyössä ympäröivän yhteisön ja kansainvälistenkin toimijoiden kanssa luetaan eduksi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaiset. Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla ja virkaan valitun tulee esittää rikosrekisteriote (laki 504/2002) sekä hyväksytty lääkärintodistus.

Virka täytetään, mikäli kunnanhallitus antaa viran täyttöluvan kokuksessaan 27.5.2019.

Lisätietoja

http://www.vesanto.fi

Jaana Ruuskanen, puh. 050-688 9966, jaana.ruuskanen@vesanto.fi
Anna-Maija Saikku, puh. 050-387 9977, anna-maija.saikku@vesanto.fi

Vesannon kunta
Osoite: Strandmanintie 2, 72300 Vesanto

Vesannon kunta on reilun 2000 asukkaan toimelias maaseutukunta Pohjois-Savossa. Vesannolla pienuus on vahvuus ja luonto ja luovuus lähellä. Panostamme ennakointiin, positiiviseen, kannustavaan ja rohkeaan toimintaan sekä verkostoitumiseen ja yhteistyöhön. Parhaillaan suunnittelemme uutta koulukeskusta, joka valmistuu vuonna 2021.
Vesannon kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan