Skip to main content
test

Historian ja yhteiskuntaopin päätoiminen tuntiopettaja

Haemme Kajaanin lukioon historian ja yhteiskuntaopin päätoimista tuntiopettajaa 8.8.2023-3.2.2024. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, verkko-opetusympäristöjen hallintaa ja kehittämismyönteistä työotetta.

Kajaanin lukiossa on yleislinjan lisäksi valtakunnallinen erityistehtävä musiikissa sekä etälukioperiaatteella toimiva aikuislinja. Suurena lukiona tarjoamme työyhteisön, jossa on tarjolla kollegiaalista tukea ja mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 mukan. Tehtävä voidaan täyttää määräaikaisena mikäli pätevää hakijaa ei ole.

Tehtävän täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungin lomautusuhan alla olevat työntekijät, lomautettavat ja työnteon keskeytyksen alaiset henkilöt, mikäli he täyttävät tehtävän kelpoisuusehdot.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja tulos huumausainetestistä. Tehtävässä on koeaikaa puolet palvelussuhteen kestosta.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani. Hakuaika päättyy 9.6.2023 klo 15.

ASTU KAJAANIN AIKAVYÖHYKKEELLE

Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Viihtyisää kaupunkiympäristöä kehitetään ja hoidetaan jatkuvasti kuntalaisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida.

Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä.

Lue lisää elämästä Kajaanissa: www.kajaani.fi/267

Lisätietoja

https://www.kajaaninlukio.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Jaana Kilpelänaho, puh. 0447101201, jaana.kilpelanaho@kajaaninlukio.fi

Lisätietoja

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitos

Kajaani on 37 000 asukkaan maakuntakeskus Kainuussa. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon.

Kajaanin kaupungin ylläpitämä koulutusliikelaitos vastaa ammatillisesta koulutuksesta Kainuussa ja Kuusamossa sekä lukiokoulutuksesta Kajaanissa. Koulutusliikelaitoksessa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa vuosittain noin 3000 nuorta ja aikuista ja Kajaanin lukiossa 600 nuorta. Työntekijöitä on yli 300 henkilöä.


Osoite: Vuorikatu 2, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat