Skip to main content
test
Hius- ja kauneudenhoitoalan opettaja - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haluatko työskennellä tiimissä, jossa sinusta välitetään, organisaatiossa, joka haluaa kehittyä ja kehittää? Tule meille töihin!

Haemme hius- ja kauneudenhoitoalan opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkaan Tuusula Kirkkotien toimipisteiseen 1.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Painotuksena haussa on kauneudenhoitoalan osaaminen. Opettajan tehtäviisi kuuluu opiskelijoiden opetus- ja ohjaus eri oppimisympäristöissä, opintojen henkilökohtaistaminen, koulutusten suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen, työelämäyhteistyöhön liittyvät tehtävät sekä vastuuopettajana toimiminen. Opetusta on myös osittain iltaisin.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimusasetuksen A986/1998 (muutos 1150/2017) mukaan .

Tehtävässä menestyminen edellyttää hius- ja kauneudenhoitoalan ammatillista osaamista (molemmilta osaamisaloilta), alakohtaista työkokemusta, tiimityötaitoja ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä monipuolisia ja opiskelijalähtöisiä ohjaus- ja vuorovaikutustaitoja. Työssä vaaditaan kykyä omaksua ja hallita erilaisia tietojärjestelmiä osana työnkuvaa. Tehtävä edellyttää kokemusta työelämäyhteistyöstä sekä opetus- ja ohjaustyöstä.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote sekä selvitys terveydentilastaan. Tehtävän täyttämisessä käytetään kuuden (6) kk:n koeaikaa.

Arvostamme kykyäsi toimia tiimissä ja tehdä osaltasi yhteistyöstä sujuvaa, ottamalla vastuuta hyvän asiakaskokemuksen rakentamisessa. Pystyt välittämään osaamistasi vasta-alkajille sekä ammattilaisille. Arvostamme erityisesti alan käytännön taitojen osaamista sekä hyviä työelämäyhteyksiä.

Hakuajan päätyttyä kutsumme videohaastatteluun hakemusten perusteella soveltuvimmat hakijat. Videohaastattelun ja hakemusten perusteella kutsumme live-haastatteluun Keudaan Tuusula Kirkkotielle viimeiseen rekrytointivaiheeseen etenevät hakijat. Live-haastattelut ovat 31.10.2023 klo 13-16 välisenä aikana.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi jo tänään!

Tarjoamme sinulle asiantuntevan työyhteisön sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa ja kehittyvässä organisaatiossa. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Työntekijöidemme hyvinvointia vahvistamme työterveyshuollon palveluilla sekä vireällä työhyvinvointitoiminnalla, johon kuuluu mm. ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluita sekä työsuhdepyöräetu.

Tervetuloa Keudaan kehittämään ja kehittymään!

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiimiesihenkilö Päivi Kauraharju-Järvi puh. 050 415 0819 paivi.kauraharju-jarvi@keuda.fi
Koulutusjohtaja Rita Byström puh. 050 4150 973 rita.bystrom@keuda.fi

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Kampus 2

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa Suomen viidenneksi suurimpana ammatillisen koulutuksen järjestäjänä opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 850 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli 12 000 opiskelijaa. Opetus- ja kulttuuriministeriö laatupalkitsi Keudan vuonna 2020 ammatillisen koulutuksen järjestäjänä. Vastuullinen, kestävä ja digitaalinen Keuda katsoo rohkeasti tulevaan vuoteen.


Osoite: Kirkkotie 31, 04310 Tuusula

Sinulle suositellut työpaikat