Skip to main content
test
Hoidollisen ohjaajan vakinainen toimi - Kemin kaupunki

Jatketaan hakuaikaa 13.2.2023 saakka. Aiemmat hakemukset otetaan huomioon tehtävää täytettäessä.

Kemin kaupungin perusopetuksessa on avoinna hoidollisen ohjaajan vakinainen toimi. Tehtävä on kuntouttavan opetuksen pienryhmissä vuosiluokilla 1-9. Pienryhmät ovat tällä hetkellä Hepolan koulussa. Alakoulussa on kaksi ryhmää ja yläkoulussa yksi.

Haemme joukkoomme oppilaslähtöistä, ratkaisukeskeistä, kehittämistyöstä innostunutta ohjauksen ja kasvatuksen ammattilaista. Arvostamme positiivista ja oppilaiden vahvuuksiin painottuvaa kuntouttavaa työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan, sosionomin tai muu soveltuva amk-tutkinto. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hepolan koulun on noin 380 oppilaan ja 55 työntekijän yhtenäiskoulu. Koulussamme on myös kuntouttavan ja pidennetyn oppivelvollisuuden opetuksen pienryhmiä sekä Hepolan päiväkoti sekä nuorisotila Siipi.

Toiminta-ajatuksemme on Oppiva opinreitti yksilöllisesti ykkösestä ysiin. Koulullamme on ISO 14001:2015 Ympäristösertifikaatti , jonka mukaisesti toteutamme kestävän kehityksen toimintaperiaatteita. Lisäksi koulullamme on myös ISO 45001:2018 terveys- ja turvallisuussertifikaatti.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 14 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja työaika ovat KVTES.n mukaan.

Hakemukset tulee täyttää Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

https://fi-fi.facebook.com/people/Kemin-Hepolan-koulu/100057288385140/
https://www.kemi.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/perusopetus/koulut/hepolan-koulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma. rehtori Anna-Maija Leinonen, p. 0400 355974, anna-maija.leinonen@edukemi.fi

Lisätietoja

Kemin kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Lasten ja nuorten palvelut, Hepolan koulu

Kemi on vehreä, vihreä, vireä kaupunki Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa sujuvaa, helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, jossa monipuoliseset palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on oikea talvi ja kaunis saaristo, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle. Kemi on savuton työpaikka


Osoite: Satamalehdontie 2, 94830 Kemi

Sinulle suositellut työpaikat