Hoitaja - Liedon kunta

Hoitaja - Liedon kunta

Haemme hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on Tarvasjoen Hyvinvointikeskus. Hyvinvointikeskus on tehostetun palveluasumisen yksikkö.

Hoitajan työnkuvaan kuuluu mm. toteuttaa sovittujen hoitolinjausten mukaista asiakkaan hoitoa ja huolenpitoa, tukea asiakkaan toimintakykyä, ohjata asiakkaita ja omaisia sekä osallistua yksikön kehittämistyöhön.

Työ on kolmivuorotyötä. Liedon kunnassa toteutetaan työkiertoa.

Valitulta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai alan aikaisempaa kouluasteista ammatillista perustutkintoa.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Edellytämme myös tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Noudatamme työsuhdetta täytettäessä kuuden kuukauden koeaikaa.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkastamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

asumispalveluesimies Riitta Holm-Puisto, p. 050 435 6533
tiimivetäjä-sairaanhoitaja Tiina Viljanen, p. 050 4642753

Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut, Vanhus- ja hoivapalvelut, Tarvasjoen hyvinvointikeskus
Osoite: Hämeen Härkätie 610, 21450 Tarvasjoki

Lieto on n. 19 900 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.

Tutustu työnantajaan