Hoitaja - Äänekosken kaupunki

Hoitaja - Äänekosken kaupunki

Äänekosken kaupungin Arjen tuki jatkaa hoitajan hakua kotihoidon liikkuvan hoitajatiimin vakinaiseen työsuhteeseen. Aiemmin saapuneet hakemukset huomioidaan.
Arjen tuen vastuualueeseen kuuluvat vanhusten, vammaisten, mielenterveyskuntoutujien sekä päihdeasiakkaiden arjessa selviytymistä edistävät palvelut, joita toteutetaan kotihoidossa, lyhytaikaisyksiköissä sekä laitos- ja palveluasumisessa. Liikkuvan hoitajan työkenttänä ovat kotihoidon tiimit koko kaupungin alueella ja työyksikkö määräytyy aina työvoimatarpeen mukaisesti. Liikkuvan hoitajan työnkuvaan sisältyy lähinnä perushoidolliset tehtävät eri tiimien työnkuvien mukaisesti.

Haemme hoitajaa (1) vakituiseen toimeen 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kotihoidon liikkuvassa hoitajapoolissa toimivalta hoitajalta odotamme vankkaa ammattitaitoa, hyviä yhteistyötaitoja sekä valmiutta työskennellä vaihtuvissa työyksiköissä. Edellytämme hakijalta myös sitoutumista Arjen tuen yksiköissä toteutettavaan kuntouttavaan työotteeseen. Työn kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai aiempi kouluasteinen tutkinto (Laki sosiaalihuollon henkilöstön ammatillisesta kelpoisuusvaatimuksesta 272/2005). Työaikamuoto on keskimääräinen yleistyöaika ja viikoittainen työaika 38.75 h. Työ on kaksivuorotyötä. Työskentelyn edellytyksenä on oman auton käyttö.

Järjestämme asianmukaisen perehdytyksen työtehtäviin ja -yksiköihin. Liikkuvan hoitajapoolin toimintaa koordinoi oma ohjaaja, joka toimii myös varahenkilöstön esimiehenä.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:in mukaisesti. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Hänen on oltava rekisteröitynyt Valviran Sosiaali- ja/tai terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Toimen täyttämisessä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemukset Kuntarekry fi. hakujärjestelmän kautta. Työhaastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistuksen. Haastattelut järjestetään 10.7.2019.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Vs. vastaava ohjaaja Pauliina Taipale p. 0400 115 720
Äänekosken kaupunki
Arjen tuki
PL 24
44101 ÄÄNEKOSKI

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Arjen tuki, liikkuva hoitaja
Osoite: Äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.
Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.
Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.
Olemme savuton työyhteisö.

Tutustu työnantajaan