Hoitaja - Keuruun kaupunki

Avoin haku Keuruun kaupungin kotihoitoon eri mittaisiin sijaisuuksiin; tarjolla vaihtelevasti keikkatyötä ja pidempiaikaisia sijaisuuksia. Täytämme paikkoja sopivan työntekijän löytyessä.

Kotihoidon työntekijät auttavat päivittäisissä toiminnoissa, kuten pukemisessa, pesuissa, lääkehuollossa sekä tekevät sairaanhoidollisia toimenpiteitä, kuten haavanhoitoa. Työtä tehdään itsenäisesti asiakkaiden kodeissa, mutta yhteistyössä kotihoidon tiimin, sairaanhoitajien, fysioterapeuttien ja palveluohjauksen kanssa.

Meillä ei suunnitella käyntejä päällekkäin ja panostamme kotihoidon sisällön laadun kehittämiseen. Toteutamme voimavaralähtöistä hoitotyötä, jossa lähtökohtana on ajatus, että asiakas nähdään ainutlaatuisena ihmisenä, jolla on sairauksista huolimatta kykyjä ja voimavaroja.

Kotihoitoa järjestetään seitsemänä päivänä viikossa klo 7-22 ja Keuruun keskustan alueella myös ympärivuorokautisesti. Työhön kuuluu ilta-ja viikonlopputyötä, sekä satunnaisesti yötyötä työparin kanssa.

Toivomme sinulta ihmisläheistä ja innostutta otetta työntekoon, sekä kuntouttavan työotteen hallitsemista. Ajokortti on eduksi. Perehdytämme sinut tehtävään ja tarjoamme vaihtelevan sekä mielenkiintoisen työn.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Myös opiskelijat huomioidaan. Etusijalla hakijat, joilla on voimassa olevat lääkeluvat.

Yövuoroissa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset toivotaan täytettävän sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan haastattelun yhteydessä.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi/asukkaat/sosiaali-ja-terveys/vanhuspalvelut

Tutustu työnantajaan

Ota rohkeasti yhteyttä! Kotihoitopäällikkö Riikka Röppänen 0400 537 471 ja kotihoidon ohjaaja vs. Grete Karttunen puh. 0400 618 483
Sähköposti; etunimi.sukunimi@keuruu.fi

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito
Osoite: Seiponniementie 7, 42700 Keuruu, 42700 Keuruu

Keuruun kehittyvät vanhuspalvelut - hoitoa ja huolenpitoa ~ työtä ja toimeentuloa! Keuruulla teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut.