Hoitaja - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kotihoidossa on haettavana yksi hoitajan vakinainen toimi. Kotihoito on kotiin annettua hoitoa, huolenpitoa ja sairaanhoitoa. Kotihoito tarjoa palveluja niille henkilöille, jotka eivät selviydy ilman toisen henkilön apua jokapäiväisistä toiminnoistaan.

Ympärivuorokautisten palvelujen sujumisesta huolehtii noin 60 hoitoalan koulutuksen saanutta työntekijää. Kotihoitoa toteutetaan tiimityönä ja jokaisella asiakkaalla on omahoitaja. Kotihoidossa korostuu asiakkaiden omien voimavarojen huomioiminen ja kannustaminen omatoimisuuteen. Hoitajan työ on kaksivuorotyötä, aamu- ja iltavuoroja myös viikonloppuisin. Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä, Lifecare-potilastietojärjestelmä ja kirjaaminen tapahtuu osittain älypuhelimella.

Haemme kotihoitoon vanhuksia arvostavia, yhteistyökykyisiä ja kehittämismyönteisiä työntekijöitä, joilla on mielellään kokemusta vanhustyöstä ja jotka haluavat toteuttaa toimintakykyä edistävää työotetta. Lisäksi kotihoidossa edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusehtona hoitajien toimiin on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto (Laki 272/2005, 8 §) Lisäksi edellytämme rekisteröitymistä Valviraan. Toimessa on 6 kk:n koeaika.

Kaarina on savuton työpaikka.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, joka järjestetään 13.9.2019

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, perehdytyksen ja hyvän ammatillisen tuen.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12, 20781 Kaarina. Kuoreen " hoitaja, Kotihoito". Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

kotihoidon johtaja Jenni Haapanen jenni.haapanen@kaarina.fi puh 050 314 5215

kotihoito
Osoite: Puntarikatu 2, 20780 Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle. .

Tutustu työnantajaan