Hoitaja - Kaarinan kaupunki

Hoitaja - Kaarinan kaupunki

Meillä Kaarinakodissa työskennellään lämminhenkisessä ja kehittämismyönteisessä ympäristössä vanhuksia arvostaen. Asukkaamme ovat toiminnan keskiössä ja heidän omaisensa ovat tärkeä osa Kaarinakodin arkea. Kaarinakodissa työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia ja osastoapulaisia. Nyt etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Kaarinakoti on 43-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa toteutetaan tiimiorganisoitua työtapaa. Asukkaiden toimintakyky on merkittävästi alentunut ja he tarvitsevat runsaasti hoivaa sekä huolenpitoa päivittäisissä toiminnoissaan. Monilla asukkailla on lisäksi muistisairaus.

Hoitajan työ on kolmivuorotyötä. Hoitajan tehtäviin kuuluu asukkaiden kokonaisvaltaisesta perushoidosta ja hoivasta huolehtiminen sekä toimintakyvyn tukeminen ja voinnin seuranta.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukainen pätevyys. Edellytämme rekisteröitymistä Valviraan ja tehtävissäsi tarvitset myös hygieniapassia. Tehtävässä on 6kk:n koeaika. Toivomme että sinulla olisi myös kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä ja haluat toteuttaa toimintakykyä edistävää työotetta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Kannustamme työntekijöitämme oman osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, perehdytyksen ja hyvän ammatillisen tuen.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Haastattelut järjestetään 29.11.2019. Osalle hakijoista lähetetään kutsu haastatteluun.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Riitta Tuomisto
Puh. 050 373 2479 tai
riitta.tuomisto@kaarina.fi
Jos tarvitset apua sähköisen
hakemuksen jättämiseen, ota
yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
p. 050 314 6197

Kaarinan kaupunki
Osoite: Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.