Hoitaja - Ylitornion kunta

Hoitaja - Ylitornion kunta

Haemme hoitajaa Ylitornion kunnan kehitysvammaisten asumispalveluihin. Tehtävään kuuluu kehitysvammaisten asukkaiden päivittäinen toiminnan ohjaus ja kodinhoidolliset tehtävät sekä työn kehittäminen, organisointi ja verkostoyhteistyö. Tavoitteena on asukaskeskeisyyden vahvistaminen, hyvinvoinnin, toimintakyvyn ja terveyden edistäminen sekä itsenäisen suoriutumisen tukeminen ohjaavalla ja kuntouttavalla työotteella. Hoitaja toimii myös tarvittaessa Jokipajun työ- ja päivätoimintakeskuksessa. Tarvittaessa hoitaja on myös velvollinen siirtymään vastaaviin tehtäviin muihin yksiköihin.Työkokemus hoito-ja hoivatyöstä, etenkin kehitysvammaisten parissa lasketaan hakijalle eduksi. Työ on 3-vuorotyötä. Hakijalta toivotaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005, § 8, Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto) mukainen pätevyys ja valitulla tulee olla Valviran myöntämä oikeus toimia terveydenhuollon nimikesuojatussa ammattitehtävässä (rekisteröinti sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin) .

Tehtävässä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Valinta suoritetaan ehdollisena ja vahvistetaan sen jälkeen, kun toimeen valittu on esittänyt tutkinto- ja työtodistukset sekä hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan .

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

Tutustu työnantajaan

Vammaispalveluiden ohjaaja Anna-Maija Rautio puh. 0400220384, anna-maija.rautio@ylitornio.fi

Ylitornion kunta
Osoite: Ylitornio

Ylitornio on n. 4000 asukkaan ainutlaatuinen kulttuurien kohtaamispaikka. Kunnassa on viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö, hyvät peruspalvelut sekä yrittäjäystävällinen ilmapiiri. Hyvä palvelutaso, puhdas luonto ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet tekevät Ylitorniosta houkuttelevan asuinpaikan niin nykyisille kuin uusillekin ylitorniolaisille.

Olemme savuton työyhteisö.