Hoitaja (3 tointa), sijaispooli - Naantalin kaupunki

Naantalin kaupungin hoito- ja vanhuspalveluiden tehtäväalueella on haettavana

Hoitaja (3 tointa), sijaispooli

Sijaispooli on dynaaminen työyhteisö, joka on koulutettu liikkumaan yli yksikkörajojen tarjoamaan ammattitaitoisia hoitajia akuutteihin tarpeisiin kotihoitoon, tehostettuun palveluasumiseen, muistiyksiköihin ja terveyskeskussairaalaan.

Työ sijaispoolissa tarjoaa kilpailukykyisen palkan (2325€/kk) ja erinomaiset mahdollisuudet kehittyä laaja-alaiseksi ikäihmisten hoidon osaajaksi. Olet työssäsi hoito- ja vanhuspalveluissa näköalapaikalla ja mukana kehittämässä hyviä työkäytäntöjä yli yksikkörajojen.

Työhyvinvointia tuetaan hyvällä perehdytyksellä ja Naantalin kaupungin henkilöstöeduilla.

Sijaispoolissa työskentelevän työnkuva poikkeaa perinteisestä hoitajan työnkuvasta vaatimustasoltaan, koska työ tapahtuu eri yksiköissä ja siten edellyttää vahvaa ammatillista osaamista. Työpisteesi vaihtuu joustavasti tarpeen mukaan, mutta työvuorot toteutuvat kiertävän listan mukaisesti. Työ on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto (272/2005, 8§). Ei oppisopimusmahdollisuutta. Ennen toimen vastaanottamista hakijan on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, sekä selvitys tartuntatautilain 48§ mukaisesta rokotussuojasta.

Edellytämme tehtävässä ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Tule tekemään työtä, jolla on merkitystä.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Hakemukset viimeistään 5.3.2021 klo 15 mennessä ensisijaisesti KuntaRekryn kautta tai paperilomakehakemukset Naantalin kaupungin kirjaamoon PL 43, 21101 Naantali (Käsityöläiskatu 2). Hakemusasiakirjoja ei palauteta.
Lisätiedot: palvelukodin johtaja Katja Suuronen p. 050-3390511 tai etunimi.sukunimi@naantali.fi.

Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja vanhuspalvelut
Osoite: Naantali, 21100 Naantali

Naantali on noin 19 000 asukkaan saaristokaupunki ja yksi Suomen perinteikkäimmistä kaupungeista. Kaupunkien imagotutkimuksissa Naantali on sijoittunut säännönmukaisesti terävimpään kärkeen.

Naantalin kaupunki - Savuton työpaikka