Hoitaja - Someron kaupunki

Someron kaupungin perusturvatoimessa on haettavana kaksi hoitajan kokoaikaista työsuhdetta.

Hoitajien ensimmäinen sijoituspaikka on Palvelutalo Tervaskanto, joka tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista.

Kelpoisuusehtona hoitajan työsuhteeseen on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 8 §:n tai 16 §:n mukainen kelpoisuus. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Hakijalta odotamme joustavuutta ja yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöisyyttä sekä kykyä toimia moniammatillisessa työryhmässä. Aiempi kokemus vanhustyöstä katsotaan eduksi. Työ on kolmivuorotyötä, sisältäen yö- ja viikonlopputyötä.

Edellytämme hakijalta tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa. Noudatamme 6 kk koeaikaa.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 17.7.2020 klo 15 mennessä Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimitettava Someron perusturvatoimistoon osoitteeseen PL 35, 31401 Somero.

Tutustu työnantajaan

palveluasumisen esimies
Mervi Uutela p. 044 7792 601
etunimi.sukunimi@somero.fi

Someron kaupunki, Perusturva
Osoite: Sairaalatie 5, 31400 Somero

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi

Somero on savuton työnantaja.

Someron kaupunki - Savuton työpaikka