Hoitaja - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kaupungin vammaispalveluiden tuetun elämisen tiimissa on avoinna määräaikainen sijaisuus ajalla: 1.9.2020 - 31.5.2021. Tuetun elämisen tiimin tehtävänä on tuottaa Kaarinan kaupungin vammaispalveluiden kotona asuville kehitysvammaisille sekä erityistä tukea tarvitseville asiakkaille henkilökohtaista apua sekä arjen apua ja tukea päivittäistoiminnoista suoriutumisessa. Tuetun elämisen tiimin hoitajat tarjoavat asiakkaille asumisenohjausta ja tukea asiakkailleen erilaisissa tilanteissa yksilöllisen tarpeen mukaan.

Tiimin hoitajana mahdollistat asiakkaillemme itsenäisen asumisen omassa asunnossaan ja tuet asiakasta voimavaralähtöisesti omassa arjessaan erilaisissa päivittäistoiminnoissa, arjessa suoiutumisessa sekä asioinneissa tarpeen mukaan. Tiimin hoitajana autat, ohjaat sekä tuet asiakkaita suoriutumaan arjestaan mahdollisimman itsenäisesti kannustaen asiakasta omatoimisuuteen sekä aktiiiviseen ja itsenäiseen toimijuuteen. Ohjaat ja rohkaiset asiakkaita itsenäiseen asumiseen ja elämiseen, tarvittavien palveluiden piiriin sekä kannustat vapaa-ajan ja sosiaalisten suhteiden ylläpitämisessä. Luot työssäsi turvallisuutta asiakkaillemme sekä rytmiä asiakkaiden arkeen. Toimit läheisessä yhteistyössä omaisten, läheisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa asiakkaidemme parhaaksi.

Valitulta henkilöltä vaadimme sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkintoa sekä Valviran rekisteröintiä. Arvostamme kokemusta kehitysvammaisten kanssa tehtävästä ohjaus- ja avustamistyöstä. Valitulta edellytetään kaksivuorotyön valmiutta. Erityisen tärkeää työtehtävien suoriutumisen osalta on vaatimuksemme kohdata asiakkaamme kunnioittavasti ja arvostavasti sekä kykyä kuunnella asiakasta ja hyödyntää vuorovaikutuksessa vaihtoehtoisia kommunikointimenetelmiä. Kaarinan kaupungin arvot; yhdessä, avoimesti ja asiakaslähtöisesti näkyvät arjessamme asiakkaiden kanssa tehtävässä työssä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn. Työssäsi tukenasi saat esimiehen ja tiimin tuen sekä ammatillisen ja toimivan työyhteisön. Työhaastattelut on suunniteltu pidettäväksi 18-19.8.2020 iltapäivien aikana Kaarinassa.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.


Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteydenotot ja lisätiedot
Vammaispalvelupäällikkö
Liisa Kullanmäki
p.050 568 9724
liisa.kullanmaki@kaarina.fi
Jos tarvitset apua sähköisen
hakemuksen jättämiseen, ota
yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
p. 050 314 6197
niina.alho@@kaarina.fi

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 20780 Kaarina

Kaarina on yli 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.