Haemme keikkatyöhön ja lyhytaikaisiin sijaisuuksiin

HOITAJIA tai SAIRAANHOITAJIA vastaanottopalveluihin

Valkeakosken sosiaali- ja terveyskeskuksen vastaanottopalveluissa on tarjolla lyhytaikaisia sijaisuuksia erityisesti Covid-19-näytteenottoon. Työ voi sisältää myös muuta vastaanottojen toimintaan liittyviä tehtäviä esim. hoidon tarpeen arviointia, puhelinpalvelua, ohjausta ja neuvontaa. Myöhemmin syksyllä tarvitsemme lisäksi sairaanhoitajia tai terveydenhoitajia influenssarokotusten järjestämisessä. Perehdytämme tehtäviin.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan, terveydenhoitajan, hammashoitajan, suuhygienistin tai lähihoitajan tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus ja lähihoitajan tehtäviin terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa asetuksella (564/94) säädettyä nimikesuojattua ammattinimikettä. Tehtävässä voi toimia myös sairaanhoitajaopiskelija, kun hän on suorittanut kaksi kolmasosaa (140 op) opinnoista.

Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi

Tutustu työnantajaan

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla osastonhoitaja Elina Kontiainen puh. 040 335 7307, tai sairaanhoitaja Niina Kokkola puh. 040 335 7265. Sähköpostiti ovat muotoa etunimi.sukunimi@valkeakoski.fi.

Valkeakosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Terveyspalvelut, Avosairaanhoito
Osoite: Särpimäenkatu 27, 37600 Valkeakoski

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.