Hoitaja - Äänekosken kaupunki

Äänekosken kaupungin Arjen tuen vastuualueella on haettavana hoitajan toimi kotihoidossa.

Työ kotihoidossa on monipuolista, itsenäistä ja vastuullista. Toteutamme moniammatillista tiimityötä kuntouttavan hoito - ja hoivatyön sekä omahoitajuuden periaatteita noudattaen.

Kotihoidon hoitajalta odotamme vankkaa ammattitaitoa, hyviä yhteistyötaitoja, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Edellytämme hakijalta myös positiivista asennetta ja sitoutumista Arjen tuen yksiköissä toteutettavaan toimintakykyä ylläpitävään työotteeseen. Työn kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto (Laki sosiaalihuollon henkilöstön ammatillisesta kelpoisuusvaatimuksesta 272/2005).

Työaikamuotona on keskimääräinen yleistyöaika ja viikoittainen työaika on 38.25 h. Työ on kaksivuorotyötä.

Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on välttämätön tehtävän liikkuvan luonteen vuoksi.

Järjestämme asianmukaisen perehdytyksen työtehtäviin.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Valitun on ennen toimen vastaanottamista oltava rekisteröitynyt Valviran Sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Toimien täyttämisessä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Haastattelun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä Valviran rekisteröintitodistus. Haastattelut järjestetään 1.12.2020 Hämeentie 1, Äänekoski.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Kotihoidon johtaja Päivi Voutilainen
puh 0400 243 105
paivi.voutilainen(at)aanekoski.fi

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Arjen tuki, Kotihoito
Osoite: PL 24, 44101 äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.

Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.

Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.

Olemme savuton työyhteisö.